Nie jesteś zalogowany.
Misaki / Kaichou wa Maid-sama!
Jakiegoś hentaica mi przypomina, eghm znaczy się nie wiem, może
Panty and Stocking with Garterbelt ?
Toaru Majutsu no Index/ Kanzaki Kaori
Dobra, to wrzucam. Niby proste, ale trzeba sobie przypomnieć serię.
Zgadłeś.
Kurenai no buta
Ostatnio edytowany przez Spamerka (2011-02-01 22:04:34)
Być zakochanym w kimś I wiedzieć, że to beznadziejne ||________ Miałeś ochraniać mi plecy ______
_______________ Że ta osoba _________________||___ A ty tymczasem Wbiłeś w nie sztylet __
Nigdy Cię tak nie dotknie, Ani nie spojrzy na Ciebie ___||____________ ...Bez słowa... __________
____________Tak jakbyś tego chciał ____________|| To się nazywa Być fałszywym przyjacielem!
Lupin III - Fujiko
Ostatnio edytowany przez Spamerka (2011-02-02 22:34:29)
Być zakochanym w kimś I wiedzieć, że to beznadziejne ||________ Miałeś ochraniać mi plecy ______
_______________ Że ta osoba _________________||___ A ty tymczasem Wbiłeś w nie sztylet __
Nigdy Cię tak nie dotknie, Ani nie spojrzy na Ciebie ___||____________ ...Bez słowa... __________
____________Tak jakbyś tego chciał ____________|| To się nazywa Być fałszywym przyjacielem!
Blisko, ale postać się nie zgadza. Dziewczyna to Murasaki z Lupin III: The Fuma Conspiracy. Szkoda, że nikt tego nie oglądał. To drugi najlepszy film Lupina który widziałem (pierwszym będzie oczywiście Lupin III: The Castle of Cagliostro Miyazakiego) i jeden z moich ulubionych filmów anime w ogóle. Polecam przesłuchać opening i obejrzeć krótki zwiastun.
Spamerka, zapodaj następną zagadkę.
Ostatnio edytowany przez lipa3000 (2011-02-04 04:23:19)
Ostatnio edytowany przez Spamerka (2011-02-05 00:18:15)
Amane Misa/DN?
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Karin / Karin
Amane Misa/DN?
Wiedziałam że za proste
Sado dajesz