Nie jesteś zalogowany.
Kwestię wrzucania FLAC już w ogóle przemilczę.
Zajmował nmiewiele więcej niż AAC, więc nie widzę problemu.
Koło 100 mb mniej. Rzeczywiście "niewiele", bo prawie 1/10 całości.
Licz na selektywnie dobrane skreeny z oglądania poklatkowego.
O dziwo, oficjalne nie będą inaczej wybierane :O
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Koło 100 mb mniej. Rzeczywiście "niewiele", bo prawie 1/10 całości.
No dobra, 50% więcej niż AAC. Bo 130 MB ten FLAC waży. Aaa, i tak, nie chciało mi się babrać z konwersją formatu bo i nic mi to nie konwertuje, bo się wiesza. A dłużej siedzieć i googlować mi się nie chciało. Było w rawie, to tak dałem. Koniec, kropka. I skończcie już z tym FLACiem (większość grup amerykańskich to daje i jest dobrze).
Merytoryczne techniczne przekrzykiwanie się jest OK, ale resztę sobie darujcie.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Dodałem w pierwszyn poście paczkę screenów, które zrobił boss. Ostrzegam, screeny pochodzą ze wszystkich epów, więc uwaga na spoilery.
Dałoby radę jakiegoś torka stworzyć? Z MU nie dam rady ściągnąć, a w sumie bym sobie obejrzał.
"Skazany na zajebistość"
A Fileserve? Jest mirror przecież.
Sorry, Z, ja się tym nie zajmę, bo mam kolejkę na upa... a seedowanie nie wchodzi w rachubę z mojej strony. Może kto inny z grupy zrobi.
Dałoby radę jakiegoś torka stworzyć? Z MU nie dam rady ściągnąć, a w sumie bym sobie obejrzał.
Stargaj 720p wydanie z bakabt i do tego softy z ansi (skrypty te same co w hardzie).
Zjadacz napisał:Dałoby radę jakiegoś torka stworzyć? Z MU nie dam rady ściągnąć, a w sumie bym sobie obejrzał.
Stargaj 720p wydanie z bakabt i do tego softy z ansi (skrypty te same co w hardzie).
Prawie te same. W hardach poprawiony został timing i w pierwszym epku kilka zdań, a także kilka drobnych baboli. Ale ogólnie to samo
Co do torrenta, to niestety jest to poza naszymi możliwościami. Przykro mi. Też lubię torrenty, a nie przepadam za MU.
Ostatnio edytowany przez LordCrane (2011-02-16 01:01:55)
A Fileserve? Jest mirror przecież.
No chyba będę musiał, nic się nie poradzi. Bo MU odpada w przedbiegach - wczoraj sześć godzin ściągało mi odcinek Wolviego do korekty, a na końcu i tak zerwało...
Nie no, łyknę "hardki". Taki mój konik - ściągam i oglądam wszystkie pełne polskie wydania.
I dzięki za odpowiedzi
"Skazany na zajebistość"
Bo MU odpada w przedbiegach - wczoraj sześć godzin ściągało mi odcinek Wolviego do korekty, a na końcu i tak zerwało...
Co do MU, to pewnie masz internet kablowy. Na jakimś forum przeczytałem, że w tym leży problem, bo często dostawcy jakieś tam porty blokują i potem transfer spada z niektórych hostingów. Ja mam internet z UPC, pisałem meila i poradzili mi żebym pobrał tego ich Megamenagera. O dziwo pomogło, transfer mam w nim nieco wyższy. Nie zaszkodzi spróbować, może u ciebie też to coś da .
Sorry za offtop.
Oho, chyba mi bardzo pomogłeś, bo też mam neta z UPC. W każdym razie sprawdzę tego managera pojutrze, jak już wytrzeźwieję po urodzinach
"Skazany na zajebistość"
Tak wczoraj właśnie pomyślałem przy zjadkowych problemach, że wina leży po stronie dostawcy. Sam mam Aster i tylko sporadycznie coś zazgrzyta.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Tak wczoraj właśnie pomyślałem przy zjadkowych problemach, że wina leży po stronie dostawcy
no, chyba nie całkiem - mój brat mówi, że u niego ciągnie normalnie bez problemów i często po całym łączu - UPC 50Mb
u mnie to samo - Vectra 16Mb
Aha i jedna mała uwaga - po zmianie routera (dla ciekawskich z linksysa befsx41 na asus rt-n56u) okazało się, że wszelkie problemy z internetem zniknęły jak ręką odjął.