Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
..specjalnie tak drastycznie obniżyli transfery..
przecież nie obniżyli o.O
mnie ciągnie po całym 16mb, ale jak wcześniej napisałam, zdarza się, że jeden, jedyny plik ma drastyczny down w postaci max. 3kb/s i spada aż do totalnego 0 (po czym zabawa od nowa bo "resetuje" down) i to zarówno bezpośrednio z MU, jak i przy pomocy JDownloadera. Tak miałam z większością upów od Dollars na MU - reszta była idealna, więc to nie problem z obniżeniem transferu, bo takie dziwne spadki down były przez 24h na dobę w tych konkretnych plikach.
Podejrzewam raczej, że ta sytuacja jest wybiórcza (jeśli chodzi o użytkownika MU udostępniającego plik jak i pobierającego) i zależy tylko od klastra na jakim się znajdują dane.
Wydaje mi się, że admini z MU zwyczajnie olewają sprawę, bo to być może przypadek jednostkowy (w stosunku do całości of koz) ale prędzej, czy później coś im się wywali porządnie, to klaster wymienią albo naprawią.
Oczywiście to czysta teoria, ale coś mi mówi, że tak jest ;P
To mam farta, mi ściąga od 1 do 30 kb/s. Tylko problem jest taki, że mi kompletnie wszystkie pliki tak pobiera xD czyli ma takiego pecha, że masakra hehe. Wiem, że tak było z tymi serwerami, ale od 2 gdzieś tygodni mam taki transfer xD
Ciekawe, czy wygram w totka, jak trafiam cały czas na przeciążone serwery xD. Niema bata trzeba zagrać
Edit.
Rozmawiałem ze znajomym, co ma platynowe konto na MU i on też ma problemy, pobiera mu tez tak wolno, więc mówiłem, że coś tu nie gra xD. Mi wszystkie pliki tak pobiera i nie ważne z jakiej strony. No chociaż znajomemu dochodzi na platynowym koncie do 60kb/s xD
Ostatnio edytowany przez Prototype (2010-11-28 02:33:49)
Podepnę się pod temat.
Poszukuję starej wersji MegaManagera MU... wystarczy mnie kopia z dysku:)
Podepnę się pod temat.
Poszukuję starej wersji MegaManagera MU... wystarczy mnie kopia z dysku:)
Jak bardzo starej?
http://avaxhome.ws/software/mega_manager.html
tutaj jakaś jest z 2006...
Nie wiem jaką posiadałem pewnie miała ze 2 lata, a ta nowa mnie wnerwia...
Niestety znalazłem jeszcze inna v. na chomiku, ale one nie działają, a nowa nie chce wznawiać wysyłania przerwanych plików.
Ostatnio edytowany przez funki27 (2011-02-11 01:09:20)
Stara też miała z tym problem o ile pamiętam.
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Co do wznawiania przerwanych plików. Nie ważne jaką wersje będziesz miał, to nic nie zmieni. Po tym gdy megaupload ulepszył i poszerzył swoje oferty, to nie było już to możliwe. Ogólnie są 3 wadliwe sprawy. 1.szybki upload, czyli jeśli plik już istnieje, to natychmiastowo się z uploaduje, problem jest taki, że teraz nie pojawia się na koncie, nie ważne, czy premium, czy tez nie. 2.jak wspomniałeś nie da się z jakimś powodów wznawiać przerwany upload, nie wiem, jak z premium, ale niebawem będę wiedział. 3.jest duży spadek transferów, jednakże nie wszyscy go doświadczają, ale istnieją specjalnie serwisy importu plików, więc to raczej nie problemu, a co do premium nie ma problemów, być może to specjalne ograniczenie, coś na rodzaj wolnych slotów. Gdy się kontaktowałem w tych sprawa, to pisali, iż pracują nad tymi problemami, ale ile w tym prawdy, to nikt nie wie xD
Ostatnio edytowany przez Prototype (2011-02-11 11:07:43)
Jak by kogoś interesowało znalazłem Megamenagera 2.0 wznawia wysyłanie, ale up jest tylko dla 1pliku na raz, i nie działa wyszukiwanie istniejących plików.
Strony Poprzednia 1 2