Nie jesteś zalogowany.
Ep 6 ddl: http://www.megaupload.com/?d=70S1BTE4
Torrent jak wrócę z pracy.
Cobra jest nastepna na liście do skończenia.
Zbiorczy torrent w pierwszym poście.
Miałem w ogóle nie ruszać, ale zerknąłem, obejrzałem jeden odcinek, resztę odcinków, podobało mi się. Bardzo fajna komedia. Sam relek bardzo udany. Dziękować.
Po pierwszym odcinku myślałem, że nie dotrwam do końca i odłożyłem na później, aż wszystko wydasz.
Szczerze mówiąc, późniejsze odcinki nawet mnie wciągnęły i bez problemu oglądałem po 2 lub 3 podrząd. Samo anime nie jest może jakimś arcydziełem, ale na 8/10 raczej zasługuje.
Co do relka, ogólnie trzyma poziom, może jedynie lekki spadek w 2 odcinku, jakby wcale QC nie przeszedł:
Co do relka, ogólnie trzyma poziom, może jedynie lekki spadek w 2 odcinku, jakby wcale QC nie przeszedł:
Chyba żaden epek z tej serii nie miał QC.
Zdaję sobie sprawę z tego, że bodzio wszystko sam robi. Bardziej mi chodziło o to, że nie obejrzał całości po przetłumaczeniu i nie naniósł ewentualnych poprawek albo zrobił to na odwal się...
Co to jest qc? xD
Zasada jest prosta, nie wyłapiesz nigdy wszystkich swoich błędów, bo oglądając ep ich po prostu nie widzisz. Od tego nie ma ucieczki.
I jak coś to nie Kakanashi, a Katanashi, bo tak zwraca się do niego Popura.
Poza tym błędów jest więcej, ale co ja tam wiem xD Nigdy nie oglądam swoich subów w jakiś czas po wydaniu, szkoda nerwów.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2011-03-10 23:47:50)
Miałem w ogóle nie ruszać, ale zerknąłem, obejrzałem jeden odcinek, resztę odcinków, podobało mi się. Bardzo fajna komedia. Sam relek bardzo udany. Dziękować.
Bo, to bardzo fajna komedia jest... Zapodam sobie ją ponownie z tego wydania, choćby dlatego aby zobaczyć nietknięte błędami napisy . Ze słownikiem będę siedział .
Torrent ponownie dostał seeda, jeśli ktoś chciałby jeszcze w ten sposób pobrać. Link w pierwszym poście.
Wyszły bd-ripy Working w wadze ponad 20GB w 1080p i sobie je ściągam. Pytanie, czy jest jakieś większe zainteresowanie wydaniem tego ponownie w nieco większej rozdzielczości (720p) właśnie z bd? Wtedy przekoduję do 720p, może poprawię co nieco w napisach i wyda się na max 2 dvd. Jak nie, dorzucę napisy, wypalę i na półkę xD
Pytanie, czy jest jakieś większe zainteresowanie wydaniem tego ponownie w nieco większej rozdzielczości (720p) właśnie z bd?
Nie.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Pytanie, czy jest jakieś większe zainteresowanie wydaniem tego ponownie w nieco większej rozdzielczości (720p) właśnie z bd?
Tak.
Ja jestem zainteresowany. Fajnie byłoby, gdybyś wypuścił to w lepszej jakości. Te dvd-ripy, które wrzuciłeś jakością i wielkością pliku na kolana nie powalały. Chyba niektóre anime w rmvb więcej miejsca zajmowały
Ostatnio edytowany przez haitani (2011-09-07 20:44:28)
Pierwszy rzut jakością i wielkością pliku na kolana nie powalał. Chyba niektóre animce w rmvb więcej miejsca zajmowały
Albo jestem zbyt zmęczony, albo najzwyczajniej w świecie powyższego zdania nie rozumiem nic a nic.
haitani napisał:Pierwszy rzut jakością i wielkością pliku na kolana nie powalał. Chyba niektóre animce w rmvb więcej miejsca zajmowały
Albo jestem zbyt zmęczony, albo najzwyczajniej w świecie powyższego zdania nie rozumiem nic a nic.
Poprawiłem na łatwiejsze do zrozumienia.
bodzio napisał:haitani napisał:Pierwszy rzut jakością i wielkością pliku na kolana nie powalał. Chyba niektóre animce w rmvb więcej miejsca zajmowały
Poprawiłem na łatwiejsze do zrozumienia.
O ile tekst o jakości jestem w stanie zrozumieć (bo na pewno nie oglądacie tego w normatywnej rozdzielczości tylko rozciągnięte z 480p do wartości większych, więc wygląda jak wygląda, co i tak mi wisi), o tyle jakość i wielkość do większej wielkości plików rmvb już nie. Chyba że chodzi ci o to, iż powinny były one więcej ważyć, co przełożyłoby się na jakość... jeśli tak, to od razu zaznaczam, że domeną była wielkość, nie jakość.
W drugim sezonie będzie tak samo, jeśli go wydam.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2011-09-07 20:51:55)
Jeśli uderzałeś w wielkość pliku to i tak całkiem zgrabnie Ci to wyszło. Co nie zmienia faktu, że byłbym uradowany jakbyś to wypuścił w 720p w dobrej jakości.
Jeśli się weźmiesz za kolejny sezon to w tym momencie czekam na Twoje suby.
Ps. a kiedy on ma być??
Ostatnio edytowany przez haitani (2011-09-07 21:03:07)
Ja z chęcią obejrzałbym to ponownie w lepszej jakości, ale jeśli przez to masz nie wydać czegoś innego, to jednak podziękuję.
Również chciałbym wiedzieć czy masz w planach drugi sezon, nawet jeśli trzeba byłoby na niego trochę poczekać.
Ps. a kiedy on ma być??
Pierwszy odcinek już został wyemitowany, ale całość normalnie rusza dopiero od października.