Nie jesteś zalogowany.
Coś w style Angel Beats. Dużo humoru, fajni bohaterowie i dobrze zrobione od strony technicznej.
Amagami SS i Air Gear
Coś w style Angel Beats. Dużo humoru, fajni bohaterowie i dobrze zrobione od strony technicznej.
Zdecydowanie Melancholy of Haruhi Suzumiya. Teraz już chyba można zaciągnąć całą serię w chronologicznym porządku (były tak jakby 'dwa sezony', ale właściwie to był jeden).
Obie serie mają dużo wspólnego.
haitani napisał:Coś w style Angel Beats. Dużo humoru, fajni bohaterowie i dobrze zrobione od strony technicznej.
Zdecydowanie Melancholy of Haruhi Suzumiya. Teraz już chyba można zaciągnąć całą serię w chronologicznym porządku (były tak jakby 'dwa sezony', ale właściwie to był jeden).
Obie serie mają dużo wspólnego.
Szkoda tylko, że pół tego jednego sezonu jest na licencji a pół nie.
Clannada już kiedyś zacząłem oglądać ale go zarzuciłem, nie siadł mi. Amagami to samo.
Jeszcze jakieś sugestie?? Jakby tamte tytuły nie siadły. Może podejście od innej strony, bohaterowie ale rzuceni na nieznane im wody.
Ostatnio edytowany przez haitani (2011-03-03 22:48:31)
Isekai no Seikishi Monogatari, Ichiban Ushiro no Daimaou o ile pamiętam w obu było dużo humoru może jeszcze Kuroshitsuji a co do fajnych bohaterów to hmm Darker than Black ;p
Witam serdecznie użytkowników ANSI.
Pytanie mam takie do was.
Troszkę nie oglądałem dawno żadnego animca, i no nie wiem co jest warte uwagi.
Poszukuje coś aka: mrocznego, zagadkowego.., lub coś z innej klasyfikacji gatunku.
Nie wiem co ciekawego ostatnio w obecnym roku i poprzednim powychodziło, dlatego zgłaszam się do was..
ファンのファンのために
Madoka
SHIKI - rewelacyjne anime do samego końca.
REQUIEM FOR PHANTOM - kolejny geniusz. Z tłem mrocznego podziemia oraz nieoczekiwanymi zwrotami akcji. Trzyma w napięciu do ostatniego epa.
Oba te tytuły są naprawdę dopracowane, zarówno od szaty graficznej jak i soundtraca; o fabule nie wspominając.
Chyba najlepsze spośród tych widzianych w tym roku.
Jak najbardziej polecam.
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2011-03-09 01:35:20)
Supernatural
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
@Prey Od 197 odcinka anime wróciło na tor mangi.
To znowu ja. Tym razem coś w stylu Isekai no Seikishi Monogatari, tzn. niegłupi humor, ciekawy świat, fajni bohaterowie, nienachalny fanserwis.
zna ktos serie podobne do Oruchuban Ebichu ?? nie chodzi mi o tematyke Chomikow raczej o sam humor w nim panujacy
Higepiyo, chociaż nie jest tak hardkorowo.
Podacie parę tytułów coś w stylu Bakuman, tzn chodzi o to aby każdy odcinek był ciekawy a nie owijanie w bawełnę. Każdy rodzaj anime mnie interesuje oprócz cukierkowych jakiś. Z góry thx .
Darker than Black?
Na pewno pod żadnym pozorem nie przypomina Bakuman, bo to anime z gatunku akcji.
Gwarantuje ci, że nie będziesz się przy nim nudzić.
PS: Napisałeś, że każde inne, bez owijania w bawełnę, więc to się chyba nada. ;p
Ostatnio edytowany przez Hei007 (2011-03-25 23:55:17)
Podacie parę tytułów coś w stylu Bakuman, tzn chodzi o to aby każdy odcinek był ciekawy a nie owijanie w bawełnę. Każdy rodzaj anime mnie interesuje oprócz cukierkowych jakiś. Z góry thx .
Zapodaj sobie SHIKI - genialne anime z mrocznymi klimatami. Wciągające do ostatniego epka.
Last Exile, Speed Grapher albo Bakuretsu Tenshi (seria i movie) są również godne polecenia; dobra fabuła i akcja.
zna ktos serie podobne do Oruchuban Ebichu ?? nie chodzi mi o tematyke Chomikow raczej o sam humor w nim panujacy
Colorful.
The Cosmopolitan Prayers - DO IT!
Szukam czegoś w stylu pierwszej części Kuroshitsuji. Mile widziana akcja rozgrywająca się w XIX wieku podobnie jak we wspomnianym anime, choć nie jest to koniecznością.