Nie jesteś zalogowany.
Wiec ... Dawajcie swoje avki pod ocene ?XD zeby nie bylo dam swoj na 1 ogien xD
Wiem ze nie najlepszy ale mysle ze nie najgorszy niedlugo zmienie na duzo lepszy:P mam nadzieje XD
Ja zawsze mam problem ze zrobieniem dobrego avatarka. Często go przez to zmieniam i z każdym myślę, że to już jest ten. Ostatnio zrobiłem właśnie tego z BotI i Gantz'a, pewnie niedługo znów zmienię.
[EDIT] Poprawione literówki i trochę stylistyka.
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-02-10 19:09:03)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Ja też zawsze mam problemy a vatarkami, ale jak już jeden wybiore to przez dłuuuugi czas go nie zmieniam. chyba ze wpadnie mi do głowy na kolejny avatarek
A ten co mam to jA OCENIAM NA śREDNI
Mój to nawet na 0 nie zasługuje ale zamieniłem starego avatarka na ten bo jakoś wpadł mi pewien kadr w oko. A poza tym nie lubie mieć avka którego ktoś inny ma.
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
Taaa mój jest RLZ ![szpan]
Ja dla odmiany powiem, że mój avatarek jest boski
Wiecie ile musiałem się napracować w MS Paincie, żeby go zrobić Nigdy nie byłem (i już raczej nie będę) dobry artystą - linia prosta tylko i wyłącznie od linijki ... przynajmniej jest oryginalny
hmm... temat taki ni w oko ni w... ale powiem jedno avatary to swietna rzecz, od razu wiadomo jaki czlek (co go nakreca w anime) jest tylko patrzac na jego avatara. ktos sie ze mna zgadza?
Może i tak. A powiedz ~shinma co mnie kręci.
Tylko nie mów mi, że faceci
Ostatnio edytowany przez songoku (2006-02-10 19:42:09)
co do mojego avatarka to nic nie bede mowil jest porpostu bylejaki:P a moze ktos moglby podac jakas fajna stronke z avkami?;)
A mój się rusza!
~karoleq114 - najlepiej wyciąć sobie z pojedynczej klatki filmu, albo z jakiegoś obrazeka lub z tapety i obrobić je w jakimś programie graf., polecam Photoshop'a lub Photo-Paint'a.
co do mojego avatarka to nic nie bede mowil jest porpostu bylejaki:P a moze ktos moglby podac jakas fajna stronke z avkami?;)
Nie lepiej zrobić samemu. Ja używam prostej metody, avatary też mam proste.
Przedstawię w punktach jak to robię:
1) www.google.pl wpisuję w wyszukiwarkę jakiś fajny tytuł czegoś, co lubię i szukam w grafikach, a nie na stronach.
2) szukam jakiegoś fajnego rysunku, zapisuję go u siebie
3) obróbkę fotki sporządzam w IrfanView (nie za ciężki w obsłudze, nawet ja jako tako się połapałem)
4) gotowy avatar ładuję na ANSI
I to wszystko.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
ja Nie chce nic mowic ale chyba nie zrozumieliscie dokladnie XD mozecie TEz OCENIAC inne avki jezeli ktos da tutaj pod ocene XD co mysliscie o moim ?
Ja tam dam swój w wymiarze 100x100 bo w mniejszym nie za bardzo wygląda.
Mój avatar jest z www.avatarity.com. Mnie się podoba:P
Mojego chyba nie trzeba prezentowac bo pochodzi z kultowej gierki, szkoda ze ten bohater musi dostac na koncu wpie...:P
Braw nie musicie bić Wiadomo, że mój avatar jest najlepszy;)
po pierwsze: technika jego wykonania jest zadziwiająca[yahoo]
po drugie: nic chyba mówić nie trzeba. Wystarczy spojrzeć
A mój?[okej]