Nie jesteś zalogowany.
Czekam z niecierpliwością na wynik prac i na nowe ansi
z mojej strony przelew wykonany
trzymam kciuki żeby wszytko wypaliło
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Heliar mówił o 294 x 10, w co nie wierzę, przy poprzedniej zbiórce było ok. 90 ludzi (tak, policzyłam), przy czym nie wiem, jak długo to trwało (nie było mnie wtedy) i czy udałoby się zebrać tyle samo ludu.
Wtedy trwało to tydzień, po czym kilka osób napisało, że nie zdążyło się dołożyć. Teraz myślę zakończyć zbiórkę po około dwóch tygodniach albo do zebrania potrzebnej kwoty.
BTW, to co zebraliśmy w niecałą dobę też robi wrażenie zrzutka2011.
I jeszcze coś, zaskoczyło mnie to, że pewna osoba wpłaciła naprawdę znaczną kwotę, a nie ma nawet konta na ANSI (a przynajmniej nick z przelewu nie jest u nas zarejestrowany).
Dziękuję wszystkim darczyńcom
Aha, dodałem PayPal'a - dzięki Hei007.
Ostatnio edytowany przez Kane (2011-03-12 19:34:07)
Imperare sibi maximum est imperium
Dzięki za PayPal'a, dyszka poszła.
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
Kane, darczyńcom. Przez "om". Nie wypada, żebyś w podziękowaniu robił taki błąd
*wrzuca grosik do czapeczki*
Tak skromnie, ale jeśli uda się zakończyć obecne zlecenie przed końcem zbiórki, to może jeszcze dorzucę
pytanko zbiórka już zakończona czy można jeszcze pomóc??:P
Jestem juz tak dlugo z Ansi wiec macie moje wsparcie
I ja się dorzuciłem, opróżniając konto do zera. Całe 4,10 zł. Ten miesiąc będzie z tych cięższych.
I ja dorzuciłem swoje 3 grosze.
Mityczne Nowe ANSI, już nie mogę się doczekać.
Nick na ANSI: bobek784v2
Ansi ma dużą ilość Fanów, myślę że jest wystarczająca żeby uzbierać taką sumę. Pchanie się do diabła po reklamę nie będzie wróżyło nic dobrego.
Bez pomocy żarłocznych troli, którzy wpinają napisy bez pytania, podpisując się pod nie.
Ostatnio edytowany przez Czolgi (2011-03-12 20:39:30)
ファンのファンのために
Korzystam z ANSI już od jakiegoś czasu, choć mało się udzielam ( dopiero dziś zauważyłem, że nie mam konta na forum ). Trochę dziwi mnie to, że takich "zbiórek" nie przeprowadza się częściej ale jeśli mogę jakoś wspomóc rozwój strony chętnie to uczynię. Co do umieszczenia informacji na stronach online nie mnie się wypowiadać w tej sprawie lecz jakieś info mogą zamieścić również grupy fansuberskie na swoich stronach.
Też się do akcji przyłączę.
Mityczne Nowe ANSI, już nie mogę się doczekać.
So do I.
Oczywiście przelew już poszedł - oczywiście.
Jedna ze stron z napisami do filmów miała ten sam problem (na pewno większość ją kojarzy) i też robili zbiórki, oczywiście się udało ale wielu jasno dawało do zrozumienia, że nie pomoże - oczywiście były to największe pijawki.
Czytając te wszystkie komentarze jestem pewny, że użytkownicy pomogą w 200 procentach i nie dopuszczą "do wejścia" reklamom na główną. W końcu to ANSI - strona inna niż wszystkie
Jako świadomy użyszkodnik ANSI właśnie się dorzuciłem.
Też się dorzucam i liczę , że jak kiedyś Kane będziesz spychał serwis to się podzielisz z dobroczyńcami
http://www.speedtest.pl/wycena.html
Ostatnio edytowany przez B-Rabbit (2011-03-13 01:04:20)
liczę , że jak kiedyś Kane będziesz spychał serwis to się podzielisz z dobroczyńcami smile
Oczywiście wszyscy, którzy się dorzucą automatycznie stają się współwłaścicielami: otrzymują służbowy samochód, zielone światło na pasach, zniżkę 10% na odzież w sklepach Nike i Adidas, 10 minutowy karnet na solarnię, czajnik elektryczny(niestety z dostępnych kolorów został tylko czarny i zielony), 20 metrów folii do przyciemniania szyb, Order Virtuti Militari, autograf Zakościelnego, domek(nad morzem, albo w górach), udział w programie Kuby Wojewódzkiego i status admina ;].
Oprócz tego, ich dotychczasowe grzechy zostają odpuszczone przez Papieża, a po śmierci czeka na nich 100 dziewic w raju.
Mam nadzieję, że pomogłem Wszystkim, którzy nie wiedzieli jakie korzyści będą mogli czerpać, dzięki temu, iż pomogli ANSI .
A teraz na poważnie, te składki idą jak burza, nie spodziewałem się, że tak szybko ten hajs będzie leciał .
(Jednak są jeszcze ludzie dobrzy na tym świecie )
A teraz na poważnie, te składki idą jak burza, nie spodziewałem się, że tak szybko ten hajs będzie leciał smile_big
wg nieoficjalnej plotki Kane obiecał każdemu darczyńcy swoją kolekcję fotek i translacji eroge z loli.
I ja się dorzuciłem, opróżniając konto do zera. Całe 4,10 zł. smile_lol Ten miesiąc będzie z tych cięższych. smile_lol
same here
mam nadzieję, że coś na pp/banku się zostało i uda mi się coś podesłać na zbiórkę jak tylko znajdę kartkę z hasłami i kodami. Jeśli nic nie będzie to chyba sam będę musiał poprosić o dotację xP heh.
Ostatnio edytowany przez Subarashi (2011-03-13 03:56:49)
Ja będę pierwszy, który z całą premedytacją ogłosi, że nie da nawet grosza czekałem na to od momentu kiedy poszła takowa plotka o zbiórce
Po poprzedniej zrzutce zamiast być lepiej - było tylko gorzej. Pierw wyłączenie wielu funkcji takich jak hurtowe ściąganie napisów - jednak Taipan wiedział co robi pisząc serwis. Później rozwalenie szukajki, za którą ktoś po prostu nie potrafi się zabrać a nawet naprawić tego co zepsuł a później tylko zamiatanie problemu pod dywan pisząc, że to dla dobra słabiutkiego serwera
Następnym krokiem był piękny proces niszczenia forum - od przyjmowania na moderatorów ludzi, którzy byli dobrzy tylko psucia atmosfery i pokazywaniu jacy oni są fajni po przeniesienie forum na jakiś tekstowy i szpetny no userfriendly skrypt.
Dziękuję postojęChcecie pomóc serwisowi? Nie płaćcie.
+1 Podpisuje się pod tym wszystkimi wszystkimi kończynami!
Przyznam że nie mogę się doczekać nowego ANSI.
Nie doczekasz się to najzwyklejsza ściema. Znów będą trwać prace, trwać prace i tak przez kilka lat a od czasu do czasu moderacja będzie wciskać kit o postępach. Wystarczy przejrzeć historie NEWS'ów. Nie ma głupich.
Osobiście nie dałbym złamanego grosza...
Ostatnio edytowany przez Hotei (2011-03-13 12:31:59)
Nie doczekasz się to najzwyklejsza ściema. Znów będą trwać prace, trwać prace i tak przez kilka lat a od czasu do czasu moderacja będzie wciskać kit o postępach. Wystarczy przejrzeć historie NEWS'ów. Nie ma głupich.
Osobiście nie dałbym złamanego grosza...
Ojej straszne... i cały misterny plan w pizdu na hel, za co teraz te wakacje sobie opłacą...
Również dorzucę coś grosza, jak tylko odzyskam to i owo a co by na tego 'Sheratona' styknęło
Ostatnio edytowany przez Isao (2011-03-13 12:55:01)