Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam chciał bym przedstawić wam stronę o tematyce Anime demotywatory , z samego tytułu można się domyślić iż jest to w pewnym stopniu kopia Demotywatorów przeznaczona tylko dla fanów anime i Japonii. Serwis jest młody (bardzo ) przez co wieję na nim biedą jeśli chodzi o demoty , mam nadzieję że strona się wam spodoba i sprawicie że liczba demotów zwiększy się bardzo szybko .
PS: Na chwilę obecną żeby dodać demota nie trzeba być zarejestrowanym użytkownikiem. (Na zachętę )
całkiem dobry pomysł, ciekawe czy się sprawdzi
Takie cuś już od dłuższego czasu istnieje...
Zwie się http://fandemonium.pl/
Czy tylko mnie się wydaje, czy poziom "demotów" z Fandemonium jest żałosny? Nie żeby oryginalne Demotywatory prezentowały sobą jakiś wysoki poziom, ale...
Czy tylko mnie się wydaje, czy poziom "demotów" z Fandemonium jest żałosny? Nie żeby oryginalne Demotywatory prezentowały sobą jakiś wysoki poziom, ale...
Nie dali twojego demota na główną?
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Oberleutnant napisał:Czy tylko mnie się wydaje, czy poziom "demotów" z Fandemonium jest żałosny? Nie żeby oryginalne Demotywatory prezentowały sobą jakiś wysoki poziom, ale...
Nie dali twojego demota na główną?
Czyżby odezwał się admin?
Obershinobi ma rację. Fandemonium jest jak małoletnia yaoistka na konwencie - czyli to smutne zjawisko. Z 3/4 "demotywatorów" to płacze fandomu o ich kompleksach...
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Najlepsze i tak były na http://srsf.biz/ szkoda w sumie, że szybko zniknęły... widzę, że paczki z nimi już też tam nie ma hm...
Co się dziwić, fandom ssie, fansuby ssą xd wszystko wokół tego ssie... proste.
Ostatnio edytowany przez Isao (2011-03-19 19:30:47)
Pokaż spoilerPusty spoiler, hehe.
mam kilka fajnych. W sieci jest tego masa.
Najbardziej znany jest chyba ten:
!Hideyoshi warning!
Dobra, cwaniaki, to teraz znajdźcie coś ciekawego z polskim podpisem i z dumą zaprezentujcie
Oberleutnant, już twój post wystarczająco demotywuje, nie trzeba więcej ;]
Ty dulowaty userze!
Dobra, cwaniaki, to teraz znajdźcie coś ciekawego z polskim podpisem i z dumą zaprezentujcie
Mnie osobiście ostatnio zniszczyło to:
ACHTUNG! ZAWIERA BRZYDKI WYRAZ!
"Fansuberskich" to mam na kilogramy. Mogą być?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
!Hideyoshi warning!
Pokaż spoiler
Orginalny fetysz dla niektórych lol
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2011-03-20 01:27:26)
Znalazłem. Prezentuję z dumą.
Ile razy to widzę, doznaję niekontrolowanego skurczu mięśni policzkowych
~Subarashi napisał:!Hideyoshi warning!
Pokaż spoilerOrginalny fetysz dla niektórych lol
'-Everyone's gay for Hideyoshi
-I can't believe that's not a girl... even I'll turn gay for Hideyoshi
-Hideyoshi's the kind of trap I would absolutely tap, then instantly regret it and go home and cry in shame, then do it again a week later
-I would feel no shame in mercilessly destroying his ass over and over.
-You've just successfully mindfucked me.
-LOL! '
wyciągnięte z pewnego forum...
NSFW!
It can't be helped.
Rok albo dwa lata temu, łażąc po księgarni w Nara, dorwałem jedno czasopismo związane z m&a. A że Nara po zmroku wieje z leksza nudą, kupiłem ten magazyn. Jako dodatek były w nim plakaty z różnych anime. Na jednym z nich był(a) Hideyoshi: o ten
Plakaty walnąłem w domu na ścianę. Nie wiedziałem wówczas, kto to i co to Po odkryciu prawdy miałem zgona jak wafel
Strony 1