Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
krzykr napisał:Możliwość wyłączenia informacji w osobistym prowilu. Coś jak wyłączanie sygnaturek. A idzie mi o: Dołączył xxxx-xx-xx i Skąd: xxxx.
Argument za: syntezator mowy za każdym razem mi je odczytuje i mi to troszke przeszkadza.A jeśli te dane ukryć CSS'em, będzie je czytał?
Czyta wszystkie wyrazy, które można skopiować do notatnika skrótem Ctrl+C lub przeciągnięciem myszki. Wiec, jeśli tym, css`em zabezpieczysz przed kopiowaniem do notatnika to mi ich nie będzie czytać. I to by się sprawdziło, ale proszę nie zmieniaj sposobu kodowania wypowiedzi i nazwy użytkowników, w wypowiedziach użytkowników i samych nicków, bo mi jeszcze syntezator całkiem umilknie .
Edit: Poprawiłem i dodałem przecinek mam nadzieje, że teraz myśl nie jest bełkotem. Myślałem, że za tym css kryje się sposób zabezpieczenia tekstu przed kopiowaniem.
Ostatnio edytowany przez krzykr (2011-03-29 22:41:31)
Czyta wszystkie wyrazy, które można skopiować do notatnika skrótem Ctrl+C lub przeciągnięciem myszki. Wiec, jeśli tym, css`em zabezpieczysz przed kopiowaniem do notatnika to mi ich nie będzie czytać. I to by się sprawdziło, ale proszę nie zmieniaj sposobu kodowania wypowiedzi i nazwy użytkowników bo mi jeszcze syntezator całkiem umilknie .
Nie wiem co to "sposobu kodowania wypowiedzi" ale możesz sobie na dowolnej stronie ukryć niemal dowolny element.
Do Firefox'a jest taka wtyczka jak Stylish, która umożliwia powyższe. Aby np: aby ukryć te dane pod awatarem możesz dopisać (w tej wtyczce) dla forum ANSI:
.postbody .postleft dd { display:none; }
.postbody .postleft dd[class] { display:block !important; }
Imperare sibi maximum est imperium
Tak się zastanawiam, czas letni na forum nie obowiązuje?
Może tylko ja tak mam, ale jak dodaję(wysyłam) mojego posta, to pojawia się godzinę wcześniej xD
Kane, dokonaliście cudu .
Nie przypuszczałem, że forum będzie aż tak bardzo zaawansowane technologicznie, że będzie cofać w czasie moje wypowiedzi .
Edit
Dobra, zmienione, niby skąd ja to miałem wiedzieć, że samemu muszę przestawić?
Ostatnio edytowany przez KermitEvilMan (2011-03-29 22:03:05)
Tak się zastanawiam, czas letni na forum nie obowiązuje?
Może tylko ja tak mam, ale jak dodaję(wysyłam) mojego posta, to pojawia się godzinę wcześniej xDKane, dokonaliście cudu .
Nie przypuszczałem, że forum będzie aż tak bardzo zaawansowane technologicznie, że będzie cofać w czasie moje wypowiedzi .
Raczej ty masz coś nie tak, bo u mnie wszystko gra, zarówno na głównej, jak i na forum.
Ty dulowaty userze!
U mnie jest podobnie jak u Kermita, czas trzeba przestawiać ręcznie.
"Skazany na zajebistość"
W profilu jest opcja, która przestawia czas.
Nick na ANSI: bobek784v2
Zmieniłem wszystkim czas na letni.
Naprawiłem logowanie do WL.
Dzięki Kane naprawiłem FF by wgrać tą wtyczkę i dodatki pod nickiem wyparowały .
Edit:
Poprawka nie wyświetla ale kopiuje do schowka więc syntezator dale czyta skąd dołączył ...
Ostatnio edytowany przez krzykr (2011-03-30 21:30:35)
Czy mi się wydaje, czy przedtem przy cytowaniu - po zwrocie "user_ansi napisał" - był dwukropek? Czyli że przedtem było "user_ansi napisał:".
Był i jeszcze powróci.
W ANSI'owej instrukcji obsługi bbcode'a, o tutaj: http://animesub.info/forum/help.php#bbcode, brakuje przykładów z objaśnieniem dla niektórych znaczników kodu w paragrafie "styl tekstu":
[s][/s] ->
[del][/del] ->
[ins][/ins] ->
[em][/em] ->
[h]Nagłówek[/h] ->
Faktycznie, poprawimy.
Po tej aktualizacji za każdym razem gdy edytuję posta wywala mi błąd:
Złe HTTP_REFERER. Próbowałeś dostać się do tej strony z nieznanego źródła. Jeśli problem nadal istnieje, upewnij się, że 'Base URL' jest poprawnie ustawione w Admin/Opcje. Wszelkie problemy są opisane w dokumentacji punBB.
Wcześniej nic nie musiałem edytować więc nie widziałem tego, a przed aktualizacją bez żadnych błędów mogłem edytować posty.
Edit: zapomniałem dodać, że ten błąd występuje tylko gdy edytuje posty w dziale mojej grupy Nyan!
Ostatnio edytowany przez kostek00 (2011-06-17 16:21:47)
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Nie wiem czy to błąd, ale ni cholery nie umiem wyszukać napisów do X-Men poprzez szukajke, a wiem że są, bo robi je m.in. ~Quithe. To chyba przez ten myślnik po "x".
Szukajka działa jak chce i kiedy chce. Szukaj przez katalog alfabetyczny lub google w stylu "x-men animesub".
Ty dulowaty userze!
To nie tak, że szukajka ma takie widzimisię i się uwzięła tylko na ten tytuł. "-" powoduje, że wyszukiwarka szuka tytułów, w których nie ma tego, co się za tym znakiem znajduje. Czyli, wpisując "X-men", szukajka szuka tytuły, w których nie ma słowa "men"; teoretycznie samo "X" byłoby szukane, ale to, że są potrzebne co najmniej trzy litery, powoduje, że nasze poszukiwane pełzną na niczym. Jedyne rozwiązanie - katalog alfabetyczny.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Post pod postem, ale inaczej być nie może. Znalazłem nieprzetłumaczone zdanie -> "There are no topics by this user in this forum".
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
A co mi tam, też zgłoszę: nie wiem, na ile to możliwe, ale co poniektórzy użytkownicy zarejestrowali się forum jeszcze za komuny
Ty dulowaty userze!
A co mi tam, też zgłoszę: nie wiem, na ile to możliwe, ale co poniektórzy użytkownicy zarejestrowali się forum jeszcze za komuny
Z tego co widzę większość tych komunistycznych rejestracji to nieaktywni użytkownicy którzy nie rejestrowali się ponownie na forum po aktualizacji strony. Na stronce z napisami daty rejestracji są prawidłowe (nie komunistyczne) kilku sprawdziłem...
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna