Nie jesteś zalogowany.
W filmie przedstawione są wydarzenia dziejące się po serii z Hadesem. Jesteśmy światkami zemsty bogów na rodzaju ludzkim. Na świecie pozostało już tylko kilku Bronze Saintów. Atena wyrzekła się bycia boginią na rzecz Artemidy. Teraz bogowie chcą zniszczyć świat za to, że rodzaj ludzki chciał podnieść na nich rękę - Seiya, Shiryu, Hyoga, Shun i Ikki podejmują walkę o ocalenie świata. Jednak wynik jest z góry przesądzony.
O projekcie:
Tłumaczenie: Jubei
Korekta: Zjadacz
Timing: Jubei
Typesetting: Jubei
Karaoke: Bakura
Efekty: Jubei, KiRA
Kodowanie: KiRA
Quality Check: Kalamir, Geass
Dane Techniczne:
Video: x264
Audio: AAC
Źródło: DVD ISO
Download:
Saint Seiya: Tenkai Hen ~Overture~
Czekaj, to jest ta "korekta"? Łojezusie, wydałeś to wreszcie?
"Skazany na zajebistość"
Czekaj, to jest ta "korekta"? Łojezusie, wydałeś to wreszcie?
Po wieloletnich bojach, porzucaniu, wracaniu, porzucaniu i wracaniu, wreszcie wyszło... Z racji tego, że czekam na zakończenie serii TV przez RTT (nad którą to pracuję), filmu nie oglądałem... nie będę sobie zabawy psuł.
Ta, to jest ta hardcorowa korekta
No i się wydało, bo leżało ponad rok na dysku
Tylko ponad rok? xD Myślałem, że dłużej... eee...
Prawie 1,2 Gb na bodajże 80 minutowy film w jakości DVD? No widzę, że też masz gdzieś te wielkość plików jak Kira. Jeszcze w czterech partach? Podziękuję. Może się nie znam, ale widziałem filmy nawet dwu godzinne w jakości DVD w granicach 700-800mb, a jakość była naprawdę dobra. Może kiedyś ściągnę i obejrzę, może...
PS. Tylko gratulować, rok leżało... No ale: "Lepszy rydz niż nic".
Ta, to jest ta hardcorowa korekta
No to aż sobie ściągnę dla efektu. Powiem ci, że będę o niej dzieciom kiedyś opowiadać
"Skazany na zajebistość"
Prawie 1,2 Gb na bodajże 80 minutowy film w jakości DVD? No widzę, że też masz gdzieś te wielkość plików jak Kira. Jeszcze w czterech partach? Podziękuję. Może się nie znam, ale widziałem filmy nawet dwu godzinne w jakości DVD w granicach 700-800mb, a jakość była naprawdę dobra. Może kiedyś ściągnę i obejrzę, może...
PS. Tylko gratulować, rok leżało... No ale: "Lepszy rydz niż nic".
Party są takie, gdyż niektórzy mają problem ze ściąganiem z MU.
Shinuta napisał:Ta, to jest ta hardcorowa korekta
No to aż sobie ściągnę dla efektu. Powiem ci, że będę o niej dzieciom kiedyś opowiadać
Wiesz jaką ja miałem nerwice? Po pierwszym wprowadzeniu korekty, padły mi sektory w dysku i musiałem ją wprowadzać na nowo (a to było wyzwaniem xD).
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2011-03-30 22:00:06)