Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Battle Royal.
Battle Royal.
Ale nie ma tam sci-fi i ecchi... xD
Ale jest krew, flaki i bezwzględni, polujący na siebie młodzi ludzie postawieni w bardzo trudnej, nietypowej sytuacji. Wybory moralne, akcja i broń. A kreska bywa tak szczegółowa, że widać każdy połamany ząb w zmasakrowanej twarzy.
Golizna chyba też występowała.
Hmm... Jestem śmiertelnie chory! :O
Potrzebuje tytułu na ostatnie chwile! :O
Z racji tego że nigdy sobie nie pobzykałem... :<
Pragnę choć na chwilkę poczuć ten smak szczęścia. ;(
Szukam czegoś podobnego do "Nana no Kaoru"
Nie żadne Hentaice, jakąś komedyjkę z posranymi na mózgu ero-schizami.
Ostatnio edytowany przez Boomerek (2011-02-04 05:49:21)
Nie mogę palić w klubach, więc upijam się szybciej!
Postawię igloo dla palaczy przed klubem koło stycznia! [...]
Odczuwam ucisk, e-trucizn,
Oplata mnie tyle światłowodów, że zaraz się przewrócę! || !Ruch Narodowy!Czołem Wielkiej Polsce! ||
Poszukuję czegoś podobnego do Shingetsutan Tsukihime (nie do Melty Blood, bo to crapowa manga).
Równie krwawej, z równie dobrze przedstawionym romansem, no i z ciekawymi bohaterami oraz fabułą. A nie z platfusami/bezpłciowymi/debilnie zachowującymi się postaciami.
Wiem, że drugiej takiej mangi może nie być , ale zapytać nie zaszkodzi.
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2011-04-02 19:40:03)
Więc tak uprzedzam że żadnej z tych mang nie czytałem co podam ale po przeczytanych recenzjach (preferuje mangi w których używane są katany, są wojownicy [zwłaszcza samurajowie], występują wampiry...) trafiły na moją listę jako warte do przeczytania;) :
Kurozuka (to dziś mi na myśl przyszło, krwawe, romans + jeszcze fantasy);
Until Death Do Us Part;
Tasogare Otome x Amnesia Niech będzie i to, tu urzekła mnie chyba ładna kreska, zmysłowość jak również tajemniczy i z "kocim pazurem" wygląd głównej bohaterki.
To kilka moich propozycji, aby było w czym przebierać .
Ostatnio edytowany przez Katana_Blade (2011-04-03 01:12:52)
"Wysłuchaj wszystkich, ale miej własny rozum.
Vagabond MMV
Szukam czegoś co ma 20+ chapterów lub jest skończone, oczywiście w języku PL. Najlepiej coś z mocami lub specjalnymi umiejętnościami(zdolnościami) ale może też być dowolny gatunek bo jestem na głodzie ; ) Lista: http://myanimelist.net/mangalist/ufolud
Ostatnio edytowany przez ufolud (2011-05-28 02:44:52)
Psyren, Ao no Exorcist, The Breaker( to manhwa, ale jest epic). Ta trojca to wszystko supermoce. hf
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
Wszystko co podałeś przeczytałem/czytam.
Coś podobnego do Take on Me. Najlepiej po polskiemu. Pierwszy raz czytałem coś w tych klimatach. Tak głupie i chore, że aż ciekawe.
Szukam czegoś podobnego do http://manga-shinden.info/12-Prince/ . Może być wszystko oprócz serii .hack// bo te już przerobiłem
Szukam czegoś podobnego do Angel Densetsu. Gatunek: Komedia, shounen
chłopak który wygląda strasznie ale nie jest delikwentem tylko jest spokojny. albo delikwent który stara się być normalnym obywatelem.
Jak do dej pory czytałem Ocha nigosu i też mi się spodobało.
@dzadzar
jedyne co przychodzi mi do głowy to Great Teacher Onizuka - o facecie z gangu, który chce zostać nauczycielem. i osobiście polecam
jiii~
@dzadzar
Nie wiem czyś pełnoletni, ale jeżeli tak to ja bym dla odmiany, nieco perwersyjnie (bo i trudno tu mówić o bezpośrednim podobieństwie do AD), polecił komediową h-mangę, w której jest fabuła: Slut Girl.
Yankee-kun to Megane-chan - na poczatku niby jest delikwentem ale pozniej staje sie potulny jak baranek
Czytam właśnie mange The Breker New waves, po tytule i treści można wnioskować, iż mam do czynienia z kolejną serią. Jakie były prekuele w/w mangi?
Ostatnio edytowany przez krzykr (2011-11-07 21:01:56)
The Breaker* - jest dużo lepsza od New waves
Z jakiej mangi jest ta postać po prawej?
http://img825.imageshack.us/img825/6637 … nec301.jpg
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna