Nie jesteś zalogowany.
Dziękuję z góry. Czekam z niecierpliwością
Slap Up Party -Arad Senki- fajne zabawne aniem a sa napisy tylko do 9 epa
Czy ktoś ma zamiar tłumaczyć Gintamę "Shippuuden"?
Ja wiem, że dopiero się sezon zaczyna, ale już kilka serii wyszło, a subki pojawiły się jedynie do IMO kiepskiego Nana to Kaoru. Czy ktoś ma zamiar zabierać się za choćby Dog Days, Nichijou lub Steins;Gate?
Ja wiem, że dopiero się sezon zaczyna, ale już kilka serii wyszło, a subki pojawiły się jedynie do IMO kiepskiego Nana to Kaoru. Czy ktoś ma zamiar zabierać się za choćby Dog Days, Nichijou lub Steins;Gate?
Czy ktoś ma zamiar tłumaczyć Gintamę "Shippuuden"?
Miło by było, gdyby to była grupa specjalistów.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Ja bym prosił o napisy do 2 sezonu Tekkaman Blade nie jest tego duzo bo raptem 6 odcinków.
A ja bym prosił Akai Koudan Zillion znany tez pod tytułem Red Photon Zillion ostanim czasy wyszły hadry na podtawie których można przettłumaczyc całkeim fajne anime lecące kiedys w naszej tv sam mam rawy wiec czeklam na napisy:D
Mam takie małe pytanko, czy jest ktoś może kto będzie tłumaczył Toriko . Z tego co wiem jest to mało znana nam manga bo nikt jej nie tłumaczy, ale każdy kto czytał ją po angielsku zachwala ją więc anime też może być dosyć ciekawe.
A ja proszę o Sket Dance , niestety Oneechan zrezygnowała z tłumaczenia. Wiem że są napisy autorstwa Rudy102 , ale ich poziom nie zachwyca.
Ktoś zaraz walnie sam przetłumacz , gdyby moja znajomość angielskiego na to pozwalał zrobił bym to a nie chcę tworzyć potworki o których szkoda było by w ogóle wspominać
Ja proszę o Maria Holic Alive, czyli drugi sezon tego świetnego anime
Hokuto no Ken i Souten no Ken, jeśliby dobra dusza to dokończyła.... Krusty to porzucił.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Ja bym prosił o "Tetsuko no Tabi".
Ja prosiłbym o tłumaczenie aktualnie wychodzącej serii Yondemasu yo, Azazel-san, odc. trwają tylko 12 min. a seria zapowiada się świetnie, do tego jest chyba jeszcze 1 OAV tego tytułu, a i czy ktoś ma w planach tłumaczenie A-channel?
Ja prosiłbym o tłumaczenie aktualnie wychodzącej serii Yondemasu yo, Azazel-san, odc. trwają tylko 12 min. a seria zapowiada się świetnie, do tego jest chyba jeszcze 1 OAV tego tytułu, a i czy ktoś ma w planach tłumaczenie A-channel?
Jeśli chodzi o A-channel, to naprawdę będę kogoś podziwiał, jak się za to weźmie.
Takich karłow, to ja już dawno nie widziałem.
Mam wielką prośbę.
Czy ktoś byłby tak dobry i przetłumaczył Kämpfer: Für die Liebe? W końcu nie jest tego dużo...
Kämpfer: Für die Liebe jest 1 odcinek przetumaczony na http://kreskowka.pl/
a co do anime z sezonu wiosna 2011 niema tumaczenia
C: The Money of Soul and Possibility Control
Ostatnio edytowany przez as (2011-04-15 18:39:22)
a co do anime z sezonu wiosna 2011 nie maja napisow takie anime:
Hoshizora e Kakaru Hashi
Seikon no Qwaser 2 `
Maria+Holic Alive
C: The Money of Soul and Possibility Control
Ano Hi Mita Hana no Namae wo Boku-tachi wa Mada Shiranai
Denpa Onna to Seishun Otoko
Powiem tylko, że cierpliwość jest cnotą, a zachłanność jest karana. Poczytaj sobie temat "Co kto tłumaczy".
Ostatnio edytowany przez LordCrane (2011-04-15 18:37:51)
Witam wszystkich. Czy ktoś będzie tłumaczył drugi sezon kaiji'ego?
Ostatnio edytowany przez Robal15 (2011-04-16 15:02:21)
"Humans aren't just comprised of a single color, but with many different ones. What our true colors are, what our own colors are, we will never know and no one else knows. Progress colorfully and continue to live colorfully. "
Witam wszystkich. Czy ktoś będzie tłumaczył drugi sezon kaiji'ego?
Ja, co już wielokrotnie na forum zapowiadałem. W następnym tygodniu powinien być sub do 1 epa. Tłumaczyć będę tylko z Triadu, shitowego Nutbladera nie ruszam. A tempo wydawania będzie, jak bedzie.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA