Nie jesteś zalogowany.
Dog Days - nie tego się spodziewałem. Wojna sprowadzona do formy jakiegoś reality show... ba, nawet mamy tam komentatorów xD.
No ale w końcu original anime mają to do siebie, że nie wiadomo czego się spodziewać.
Na próbę obejrzałem Dog Days.
Jak się ma 10 lat, to się może wytrzyma, ale jak się jest starszym to jest to horror...
O ja pier.... GINTAMA JEST W 16:9 I TAK ZAJE*ISTA JAK POPRZEDNIO!
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Mnie interesują tylko kolejne sezony Gintamy i Kaijiego. Obie serie są wybitne.
Do tej pory nie ogladalem ostatniego epka Kaiji'ego.
Wiec tu zaskok, ze nowa seria.
Coz, trza to nadrobic:P
Ciekawe do czego subki wyjda wczesniej, czy do 2 serii czy do Akagi
LagoonCompany, to nie jest śmieszne... Wszystko będzie miało opóźnienia, bo mamy od maja zapowiedzianą wyjazdową robotę. Chyba tylko X-meni będą jakoś sprawniej wychodzić, bo to mogę z Hiki wspólnie tłumaczyć. Przy Kaijim i Akagim każde z nas musi osobno na spokojnie podejść do swojego zadania xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
O ja pier.... GINTAMA JEST W 16:9 I TAK ZAJE*ISTA JAK POPRZEDNIO!
Nie... TO JEST LEPSZE!!! xD
Skopiuję moją wypowiedź z forum shinden:
No co ja mogę powiedzieć - gintama powróciła w najlepszy możliwy sposób - jest taka jak dawniej, idealna
A kagura z cyckami robi naprawdę piorunujące wrażenie
Spokojnie, Kagura za kilka odcinków znormalnieje xP
Twórcy Kaijiego, idąc naprzeciw zapotrzebowaniu na rynku anime, drugą serię zrobili w konwencji MOE:
.... a to jest żart xP I post pod postem!
Dogs Day- Szkoda gadać, podróbka ZnT w której przeciwnicy zamieniają się w koty ^ ^
Hana-saku Iroha - okruchy życia za którymi bardzo przepadam + świetna kreska
Gintama - póki co gonie 1 serie xD
Steins;Gate - na razie zapowiada się jedno z lepszy animców tego sezonu, w pierwszym epku dużo się nie dowiadujemy, oprócz szalonego doktorka i jakieś babki xd
W dzisiejszym odcinku Kaijiego:
Ostatnio edytowany przez entliczek (2011-04-06 15:59:18)
LagoonCompany, to nie jest śmieszne... Wszystko będzie miało opóźnienia, bo mamy od maja zapowiedzianą wyjazdową robotę. Chyba tylko X-meni będą jakoś sprawniej wychodzić, bo to mogę z Hiki wspólnie tłumaczyć. Przy Kaijim i Akagim każde z nas musi osobno na spokojnie podejść do swojego zadania xD
Spoko czekalem rok, poczekam i drugi
W Szkocji czas plynie szybciej :PP
Edit:
Swoja drogą podjaraliście mnie tymi screenami xD
Ostatnio edytowany przez LagoonCompany (2011-04-06 18:31:37)
Od razu uprzedzam, że Kaijiego będę tłumaczył tylko i wyłącznie na podstawie Triadu, żadna inna grupa mnie nie interesuje. A sytuacja z rzuceniem się na X-menów mnie rozwala na łopatki xD Swoją drogą, pierwszy ep naprawdę dobry - bije Irona i Wolviego w każdym calu - oby tego nie skopali.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Btw, jak się zakończył Kaiji?
Bo coś dzwoni, tylko nie wiem, w którym kościele.
Ostatnio edytowany przez KieR (2011-04-06 23:05:49)
Btw, jak się zakończył Kaiji?
Pokaż spoilerOdcięli mu jakiś palec od ręki czy jakoś tak, bo nie pamiętam dokładnie xD
dulu, to swoją drogą i wcześniej. KieR tak. Wkrótce będziesz mógł sobie odświeżyć całość (prace nad mkv dość dobrze teraz idą).
Bo stąd moje pytanie, bo przeklądałem screeny z 1 epka 2 serii, i:
Chociaż Kaiji ma dziwną bliznę pod lewym okiem.
Ostatnio edytowany przez KieR (2011-04-06 23:52:53)
Dogs Day- Szkoda gadać, podróbka ZnT w której przeciwnicy zamieniają się w koty ^ ^
Po opisie też miałem takie wrażenie, jednak pierwszy odcinek szybko to zweryfikował. To nawet do stóp ZnT nie sięga .
A akcja, że człeko-psy po 'zranieniu' zamieniają się w koto-łby, to w ogóle jakaś porażka po całej linii...
Ale jak już pisałem, tak to bywa z original anime xD. Kolejne odcinki zadecydują czy pozycja wyląduje do 'kiedyś się obejrzy' czy 'dropped'.
Hana-saku Iroha - okruchy życia za którymi bardzo przepadam + świetna kreska
Kolejne original anime, jednak tym razem jest o wiele lepiej. A że tytuł obejrzałem całkiem przypadkowo, więc tym większe pozytywne zaskoczenie. Jedynie te 26 odcinków trochę daje wątpliwości, ale mam nadzieję że wyjdzie z tego porządny tytuł...
Steins;Gate - na razie zapowiada się jedno z lepszy animców tego sezonu, w pierwszym epku dużo się nie dowiadujemy, oprócz szalonego doktorka i jakieś babki xd
Ma to jakieś powiązanie z Chaos;Head? Czy można spokojnie oglądać?