Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Początek: Sobota, 16.04.2011
Koniec: Niedziela, 17.04.2011
Strona WWW: miohi.pl/magni9/magni9.htm
Miasto: Kraków
Jedzie ktoś na Magnificon?
Być zakochanym w kimś I wiedzieć, że to beznadziejne ||________ Miałeś ochraniać mi plecy ______
_______________ Że ta osoba _________________||___ A ty tymczasem Wbiłeś w nie sztylet __
Nigdy Cię tak nie dotknie, Ani nie spojrzy na Ciebie ___||____________ ...Bez słowa... __________
____________Tak jakbyś tego chciał ____________|| To się nazywa Być fałszywym przyjacielem!
Pytanie jak w temacie. Planuje wyjechać pociągiem w sobotę o 07 41. Nie mam ochoty jechać jednak sam . Co prawda jestem nudnym towarzyszem podróży jednak jak to się mówi w grupie raźniej i jeśli ktoś tak jak i ja nie ma ochoty jechać samotnie niech napisze do mnie na gg 35183541.
Ja dziś w wieczorem wyjeżdżam. Jadę pociągiem.
Trasa:
Szczytno-Olszyn
Olsztyn - Iława
Iława (20:40) - Kraków (8:04) TLK53202 (przez Działdowo, Mława, Ciechanów, Nowy Dwór Mazowiecki, Legionowo, Warszawa, Koluszki, Częstochowa, Zawiercie, Sosnowiec, Katowice, Mysłowice, Jaworzno Szczakowa, Trzebinia, Krzeszowice).
Ja ruszam z Katowic w sobotę. O godzinie 6.40 jest pociąg.
Mam nadzieje, że spotkam kogoś z Was na konwencie
Edit:
Około 8:30 jestem w center Krakowa więc jak zobaczycie takiego ufaludka, jakiego mam avatarze, w centrum Krakowa, a może nawet jeszcze w Katowicach to się nie bać i zagadać : )
Ostatnio edytowany przez Spamerka (2011-04-15 23:37:15)
Być zakochanym w kimś I wiedzieć, że to beznadziejne ||________ Miałeś ochraniać mi plecy ______
_______________ Że ta osoba _________________||___ A ty tymczasem Wbiłeś w nie sztylet __
Nigdy Cię tak nie dotknie, Ani nie spojrzy na Ciebie ___||____________ ...Bez słowa... __________
____________Tak jakbyś tego chciał ____________|| To się nazywa Być fałszywym przyjacielem!
Strony 1