Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam
Mam do sprzedania całą moją kolekcję anime.
Co do szczegółów:
- 419 serii anime
- około 400 płyt licząc na oko
- większość płyt to verbatimy, trochę mniej sony i tdk i paręnaście sztuk hp ,większość poza paroma hp'kami w stanie idealnym
Listę wysyłam na maila/gg/czy co tam jeszcze.
Cena to jedyne 150 zł + przesyłka.
Kontakt przez maila/gg 1386142.
Kto pierwszy ten lepszy
Ostatnio edytowany przez Gilgor (2011-04-20 15:02:25)
Ostatnia szansa.
Jedyne 150 zł + przesyłka
Naprawdę warto
Ostatnio edytowany przez Gilgor (2011-04-20 15:02:41)
Up
Pomijając ceny, nie wiem, po co ktos miałby kupywać kolekcje od innych ;> (nie mam tutaj na mysli konkretnie twojego przypadku, Gilgor, ale ogół ).
Ja cenie sobie porządek, dlatego, nawet za darmo nie wziął bym takie duzej kolekcji od nikogo Mam co mam i wiem co mam
Po za tym, czas płytek z tego co mi się wydaje, powoli siękończy ;>
Od około roku nie nagrałem żadnej płytki z anime ^^ Zamiast wydawać kasę na 10-siątki płyt, kupiłem przenośny HDD 1.5 TB i na niego wszystko zgrywam
Przy takim rozwiązaniu jest tylko jeden duży ból... Jak ci dysk spadni i się rozwali, wtedy tracisz wszystko xD
Chociaż... mi raz spadł xD Potknąłem się w domu i wyrzuciłęm go z rąk xD Dysk i dane ocalały bez najmniejszej straty, jedynie obudowa lekko się uszodziła ;p
Po za tym, czas płytek z tego co mi się wydaje, powoli siękończy ;>
Od około roku nie nagrałem żadnej płytki z anime ^^ Zamiast wydawać kasę na 10-siątki płyt, kupiłem przenośny HDD 1.5 TB i na niego wszystko zgrywam
Czas płytek nigdy się nie skończy gdyż zawsze to będzie najlepszy sposób na długie przechowywanie danych. Jedyne co to pojemność płytek czyli czas DVD się kończy.
Niedawno kupiłem nagrywarkę Blu-Ray Pioneera.
http://allegro.pl/nowa-nagrywarka-blu-r … 15930.html
Obsługuje co prawda płytki 25 i 50 GB lecz koszt płytki 25 GB to już zaledwie niecałe 5 zł.
A już się pojawiają płytki 100GB i więcej (oczywiście ceny na razie są zbyt duże), a do tego odpowiednie nagrywarki.
Czas płytek nigdy się nie skończy
Jak w reklamie: mój dziadek słuchał kaset, mój tata słuchał kaset, ja słucham kaset i moje dzieci też będą słuchały kaset.
Ty dulowaty userze!
Jak w reklamie: mój dziadek słuchał kaset, mój tata słuchał kaset, ja słucham kaset i moje dzieci też będą słuchały kaset.
Jakby to było to samo co napisałem
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2011-04-20 19:30:41)
gdyż zawsze to będzie najlepszy sposób na długie przechowywanie danych
Jakieś argumenty na poparcie tej tezy? Czy raczej jest jak zwykle?
To co będzie lepsze ? Zewnętrzne dyski twarde, pamięci przenośne ? A może coś innego.
Ja już trzymam 2 lata dane na dysku twardym i jeszcze ich na płytę nie nagrałem, ale dla bezpieczeństwa warto.
Walić kasety, płyty i dyski twarde, dysk z Fajstos trzyma się już koło 3,5k lat. A dłuta wyjdą taniej niż nagrywarka+płytki czy twardziel...
Ostatnio edytowany przez qwig (2011-04-20 21:11:17)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Co pojawia się podobny temat, ta sama śpiewka się zaczyna. Zarządzam koniec brudzenia w temacie, niech tylko chętni się w nim zgłaszają.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Strony 1