Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Kontynuacja serii, która osiągnęła miano kultowej, bynajmniej nie z powodu niezwykłych dialogów, barwnych postaci, dużej dawki humory, irracjonalnych zachowań, kosmitów, drewnianych mieczy, którymi można przeciąć wszystko, fillerów, które są lepsze od odcinków zgodnych z mangą czy wreszcie z powodu wartkiej akcji... lecz z powodu swojej porażającej... głupoty. Tak, jeśli chcesz zostawić mózg na wieszaku, ta seria zdecydowanie jest dla ciebie. Obyś tylko nie zapomniał gdzie jest wieszak.
Folder z epkami na fileserve: http://fileserve.com/list/zNwCuq2
Odcinek 01: 720p torrent |480p torrent
Odcinek 02: 720p torrent |480p torrent
Ostatnio edytowany przez bodzio (2011-04-21 21:44:04)
Miało nie być 2 serii od justbodzio Co stoi za tą zmianą planów?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Miało nie być 2 serii od justbodzio Co stoi za tą zmianą planów?
Zły kokuś, który to koduje... Ups, wydało się
Mam nadzieję, że pierwszą serię będziesz jeszcze kontynuował.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Mam nadzieję, że pierwszą serię będziesz jeszcze kontynuował.
Tsukuyo robi qc kolejnych epków.
Odcinek 2 (na razie w wersji 480p) dodany. W epku są wstawki o tsunami, niestety takie źródło.
I znowu zbieranie, bo pierwszej serii całej nie oglądałem (taak, czekam)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Bodzio zamierzasz wydawać nową serie odcinek po odcinku w miarę regularnie?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Q, nie ty jeden czekasz. Ale fajnie że druga seria się robi. Bodzio zamierzasz wydawać nową serie odcinek po odcinku w miarę regularnie?
Taki jest plan, kokus koduje, ja sobie tłumaczę. 3 ep notabene jest (już) przetłumaczony. Ale i pierwsza seria się składa.
O, qwig zna mnie lepiej ode mnie samego xD
Ostatnio edytowany przez bodzio (2011-04-20 21:39:01)
Dodano ep. 2 w wersji 720p.
Są jeszcze szanse na dalsze epy?
Trzymam te pierwsze dwa na seedzie i nie wiem, czy jest na co czekać czy może spróbować z jakimś innym subem.
Ostatnio edytowany przez bobek784 (2011-07-09 10:30:21)
Nick na ANSI: bobek784v2
Są jeszcze szanse na dalsze epy?
Trzymam te pierwsze dwa na seedzie i nie wiem, czy jest na co czekać czy może spróbować z jakimś innym subem.
Jak najbardziej - mam pretekst, by kopać kokusia w zadek, żeby kodował dalsze epki.
Strony 1