Nie jesteś zalogowany.
Odcinek 01
Odcinek 02
Odcinek 03
Odcinek 04
Odcinek 05
Odcinek 06
Rozdzielczość: 1280x720
Źródło: BD
Ostatnio edytowany przez Lawliet (2011-08-19 11:39:33)
02
Ściągam trzeci, ale jak spartaczyliście sprawę, to się wam "oberwie".
Czekałem na 3 film! Dziękuję bardzo, bo wiem, że tak łatwo nie spartaczycie sprawy.
Ave BB! Ave lol-tan!
Yes! Wielkie dzięki!
Polać im! Wielkie dzięki.
A można prosić o paczkę napisów 1-4 bo już mam filmy w 1080 p , a drugi raz coś nie za bardzo mi się opłaca pobierać. Będę bardzo wdzięczny za podzielenie się
A można prosić o paczkę napisów 1-4 bo już mam filmy w 1080 p , a drugi raz coś nie za bardzo mi się opłaca pobierać. Będę bardzo wdzięczny za podzielenie się
Przyłączam się do prośby. Niestety też już ściągnąłem bd-ripa i nie widzi mi się ponowne ściąganie.
Gdybyśmy chcieli wydawać same napisy, to wrzucalibyśmy na ansi. Jeśli nie chce wam się ściągać naszego relka, zawsze możecie poczekać, może pojawią się jakieś napisy.
Możecie jeszcze patcha im dać Oczywiście, jak macie na to ochotę i czas. ^^
Jak nie chcesz ich zamieszczać to może przynajmniej na pw wyślij . Rozważ tą propozycje . A jak nie to w ostateczności pobiorę jeszcze raz wasza wersję
Oni mają z tego korzyść, że ściągacie z serwisów hostujących. Dlatego nie dadzą samych napisów. pomyślcie chociaż trochę i wspomóżcie ich.
Oni mają z tego korzyść, że ściągacie z serwisów hostujących. Dlatego nie dadzą samych napisów. pomyślcie chociaż trochę i wspomóżcie ich.
Lol, stary. Korzyści to mają ludzie z warezowni. Fansuby ze stron grupowych (z tego, co wiem) nie schodzą w jakichś oszałamiających ilościach.
Myślisz, że musi być ściągnięte 100000 razy by mieć na miesiąc konto premium? (chociaż nawet nie wiem, czy na miesiąc można, bo raz sobie uzbierałem na rok :p . Zajęło mi to 6 miesięcy) Chociaż nie wiem, czy to ich prawdziwy cel. Może po prostu tak dają, by nam zaimponować karaoke które zrobili xD
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2011-04-21 20:39:07)
marek2fgc, walnij większą teorię spiskową, ta jest słaba
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Myślałem też, że być może mamy też zobaczyć ten wyczepisty napis "LOL-TAN PREZENTUJE" ale on nie jest wtopiony. Wymyśliłbym, ale już usunąłem filmik, więc nic lepszego nie wymyśle. Chociaż może mi się coś przyśni (Może 3 tajemnica fatimska która nadal spoczywa w czeluściach Watykanu, a masom dali tylko podróbę, bo może dojść do końca świata albo i gorzej? yyy... Ale co może byc gorszego od końca świata? Muszę się zastanowić )
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2011-04-21 20:40:38)
Też mi problem zassać, zarzucić obie części na raz i pójść zrobić se kolacje, a po powrocie już jest