Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Heliar, ale oni chcą Full Wypas Full HD 1080p 5.1 FLAC! Tego nie da się zastąpić Byle HD 720p 2.1 AAC (Żart, Żart :p)
Nie możecie po prostu ściągnąć, a później wypakować napis? Wystarczy zainstalować mkvtoolnix i mkvextractgui.
Heliar, ale oni chcą Full Wypas Full HD 1080p 5.1 FLAC! Tego nie da się zastąpić Byle HD 720p 2.1 AAC (Żart, Żart :p).
Nom. Żeby to odpalić na starym Celeronie z dwoma przedpotopowy głośnikami. Ale ważne, że poszło.
Ostatnio edytowany przez Szyderca (2011-04-22 21:48:16)
marek2fgc napisał:Heliar, ale oni chcą Full Wypas Full HD 1080p 5.1 FLAC! Tego nie da się zastąpić Byle HD 720p 2.1 AAC (Żart, Żart :p).
Nom. Żeby to odpalić na starym Celeronie z dwoma przedpotopowy głośnikami. Ale ważne, że poszło.
Że ty masz taki pro-uber nowoczesny sprzęcior, to nie znaczy, że każdy
Ostatnio edytowany przez KieR (2011-04-22 22:40:55)
Szyderca napisał:marek2fgc napisał:Heliar, ale oni chcą Full Wypas Full HD 1080p 5.1 FLAC! Tego nie da się zastąpić Byle HD 720p 2.1 AAC (Żart, Żart :p).
Że ty masz taki pro-uber nowoczesny sprzęcior, to nie znaczy, że każdy
Ano nie każdy ma 6-cio rdzeniową elektro-ciepłownię. Ale cóż chwalił się nie będę. Się pracuje się ma.
Heliar, ale oni chcą Full Wypas Full HD 1080p 5.1 FLAC! Tego nie da się zastąpić Byle HD 720p 2.1 AAC (Żart, Żart :p)
Nie możecie po prostu ściągnąć, a później wypakować napis? Wystarczy zainstalować mkvtoolnix i mkvextractgui.
No cóż można i na około, ale większość używa Aegisub
Btw jednak z napisami to lepiej się ogląda
Ostatnio edytowany przez Heliar (2011-04-23 00:12:49)
Po napisy zawsze można zgłosić się do kogoś, kto już relka pobrał.
Wiecie może kiedy będą 2 ostatnie epki u nas, bo wiem że już wyszły.
Nie mogę się doczekać, Anime naprawdę Świetne!
Luki323, wyszły, ale tylko w kinach. Na BD nie wyszły.
http://en.wikipedia.org/wiki/Broken_Blade
Na dole po prawej masz daty wyjścia na BD.
Thx za info
Wikipedia kłamie.~
Telewizja też, a i tak większość uważa ją za wiarygodne źródło informacji.
Everybody lies.
to sobie wejdź na http://breakblade.jp/soft/ i tam się przekonaj!
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2011-04-24 13:48:12)
Widzę, że nie każdy rozumie ironię dzisiejszych czasów.
To wyjaśnij nam tą ironię dosłowną i przenośną, bo ja nie rozumiem :| Wszyscy piszą "Wikipedia kłamie", chociaż wiem o co im chodzi, ale to jest wkurzające jak wszyscy kopiują innych.
Wszyscy piszą, że kłamie? Nie spotkałem się z tym. Myślałem, że jako jedyny jestem taki zarąbisty
Anyway...
No fun with you (☞゚∀゚)☞
No fun with you (☞゚∀゚)☞
Jak zrobić tak zajebistą emotkę?
Skopiować xD
Cześć
Wiadomo może kiedy będzie 5 odcinek ?
Piąty film już dostępny!
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna