Nie jesteś zalogowany.
Witam
Jakiś czas temu na forum znalazłem programik, który przerabiał napisy z ass/ssa na jakiś prostszy. Był o tyle przydatny, że jak nie było pasujących napisów na forum w sekundę mogłem zmienić format i w kolejnych kilka dopasować napisy. Niestety robiąc porządki wywaliłem go z kompa, a nie mogę go znowu znaleźć. Twórcą tej małej aplikacji był jakiś użytkownik z trzódki ansi xD. Czy ktoś kojarzy o co mi chodzi z moich pokrętnych słów i czy zechcielibyście mi go w jakiś sposób udostępnić jeśli mój opis wywołał w waszych umysłach chodź iskierkę zrozumienia.
Nie wiem o który chodzi, ale jest jeszcze inny program Subtitle Workshop. Potrafi "prawie" każdy format napisów zapisać na "prawie" każdy inny format. Ma 56 formatów napisów. Można zamienić klatki na czas.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2011-04-21 22:03:42)
Hm, to chyba FAiM miał coś takiego, wyszukaj jego posty, powinien mieć w sygnie. Ewentualnie był to Bakura, już nie pamiętam.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Coś mi się widzi, iż szukasz tego mediafire serwer
Ostatnio edytowany przez krzykr (2011-04-22 00:16:13)
1. Subtitle workshop
2. ASS subs converter
3. Faktycznie FAiM miał jakąś stronę w podpisie.
Ty dulowaty userze!
Dzięki wielkie wszystkim za pomoc - zwycięzcą zostaje krzykr. Powodem tego jest to, że to o jego propozycję mi chodziło