Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam wszystkim.
Poszukuję Ludzi do pomocy przy tłumaczeniu anime Street Fighter IV (Street.Fighter.IV.2009.DVDRip.AC3.XviD-Ackom).
Jeśli by byli chętni to bardzo proszę o odpowiedź.
Z góry dziękuję
Pomoc tzn.?
"Skazany na zajebistość"
Tak! Bo jestem niesłyszący nie za dobrze znam wszystko słownik, średny gramatyki.
Bo fanem serii Street Fighter. Dlatego chętna ogladać.
Ostatnio edytowany przez flash1 (2011-05-09 11:23:11)
To jakiś żart jest?
"Skazany na zajebistość"
To jakiś żart jest?
Nie, prowokacja
Zaczne od tego, ze moge walnac jakies byki, bo akurat w tej chwili pisze brajlem, tak wiec prosze o wyrozumienie.
Wiec tak, jesli chodzi o tlumaczenie do Street Fighter - Round One: Fight! (bo to wlasnie ta OVA wyszla w 2009), to tlumaczenie jest dostepne. Nie wiem, czy tu na animesub, ale w necie jest.
Jesli chodzi o OVA z 2010, to ciekwae, czy KS ja wydadza w koncu, czy tez nie ;]
To jakiś żart jest?
Nie zartuje. Mowie prawde.
Zaczne od tego, ze moge walnac jakies byki, bo akurat w tej chwili pisze brajlem, tak wiec prosze o wyrozumienie.
Wiec tak, jesli chodzi o tlumaczenie do Street Fighter - Round One: Fight! (bo to wlasnie ta OVA wyszla w 2009), to tlumaczenie jest dostepne. Nie wiem, czy tu na animesub, ale w necie jest.
Jesli chodzi o OVA z 2010, to ciekwae, czy KS ja wydadza w koncu, czy tez nie ;]
To inny tytul.
2009 OVA to "Street Fighter IV: The Ties That Bind".
A napisy sa angielski: http://napisy.info/Napisy_111406_Sutor% … +Bind.html
Ostatnio edytowany przez flash1 (2011-05-10 18:27:46)
Fakt niby co jest na anidb, ale i tak jest to troche zakrecone. Oczywiscie chodzilo mi rowniez o ten sam tytul, ktory ty podajesz. Cos mi kiedys ~Oin wspominal, ze KS ma to wydac, tylko nie wiadomo kiedy. ;]
No czekam Kiedy juz sa dostepny napisy to daj mi znac.
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowany przez flash1 (2011-05-12 20:43:36)
Napisy "Street Fighter IV: The Ties That Bind" dalej nie ma
Strony 1