Nie jesteś zalogowany.
kolejne odcinki w wersji full HD, zapraszam do ściagania
Ostatnio edytowany przez Wooren (2011-01-11 20:55:35)
10 odcinek dodany
vol. 3 dodany, po sesji egzaminacyjnej dodamy odcinek 11 i 12
Koniec naszej udręki. Do zobaczenia w kolejnym projekcie
Ostatnio edytowany przez Wooren (2011-02-10 22:32:34)
Przerywamy naszą chwilową niemoc, zapraszam do ściągania kolejnych odcinków bez cenzury
Kolejna porcja cyc... znaczy samurajek. Dodałem odcinki 9 i 10
Ostatnio edytowany przez Wooren (2011-04-15 19:52:12)
W końcu projekt skończony, Torrenty zbiorcze czekają
Po pierwsze chcę Wam serdecznie podziękować za upload i napisy.
Zwracam się do Was z małym problemem.
Przy jakiejkolwiek próbie otworzenia anime (wersja BD) mam całkowicie rozsynchronizowany dźwięk, animację i napisy. Wszystko leci jak chce i z żadnym się nie zgrywa. Dodam, że poinstalowałem wszystko zgodnie z tematem: [Temat o ass - animesub], instalowałem też K-lite mega codec pack, no ale nic z tego. Nie wiem gdzie leży problem. Mam tak chyba ze wszystkimi anime w tym formacie. Ciekawe jest to, że przewijając film i oglądając urywkami wszystkie elementy są schynchronizowane (przy inicjalizacji po przewinięciu fillmu o kilka sekund), a po paru sekundach znowu lecą z różną prędkością - obraz, dźwięk i animacja. Czasem zdarzy się, że animacja troche pozacina, dogoni ją dźwięk i napisy, a później znowu chodzi płynnie (i oczywiście nierówno). Może ktoś wie, co mi może dolegać?
Pozdrawiam,
zuy trol
Edit: Albo olać to, oglądnę jak zwykle w super-kiepskiej jakości online z cenzurą . . .
Nie ma to jak wymyślić 2 tysiące formatów plików multimedialnych, do których powstaje 4 tysiące kodeków. Eh, gdzie te czasy .avi i .txt XD
Ostatnio edytowany przez pantrol (2011-05-11 01:15:40)
Po pierwsze chcę Wam serdecznie podziękować za upload i napisy.
Zwracam się do Was z małym problemem.
Przy jakiejkolwiek próbie otworzenia anime (wersja BD) mam całkowicie rozsynchronizowany dźwięk, animację i napisy. Wszystko leci jak chce i z żadnym się nie zgrywa. Dodam, że poinstalowałem wszystko zgodnie z tematem: [Temat o ass - animesub], instalowałem też K-lite mega codec pack, no ale nic z tego. Nie wiem gdzie leży problem. Mam tak chyba ze wszystkimi anime w tym formacie. Ciekawe jest to, że przewijając film i oglądając urywkami wszystkie elementy są schynchronizowane (przy inicjalizacji po przewinięciu fillmu o kilka sekund), a po paru sekundach znowu lecą z różną prędkością - obraz, dźwięk i animacja. Czasem zdarzy się, że animacja troche pozacina, dogoni ją dźwięk i napisy, a później znowu chodzi płynnie (i oczywiście nierówno). Może ktoś wie, co mi może dolegać?Pozdrawiam,
zuy trolEdit: Albo olać to, oglądnę jak zwykle w super-kiepskiej jakości online z cenzurą . . .
Nie ma to jak wymyślić 2 tysiące formatów plików multimedialnych, do których powstaje 4 tysiące kodeków. Eh, gdzie te czasy .avi i .txt XD
Dla mnie to ty masz za słabego kompa na tak wypasiony format, podaj jego parametry to może koledzy pomogą. W necie znajdziesz wiele innych lepszych wersji niż "super-kiepskiej jakości online" które nawet na słabych kompach pójdą.
U mnie to anime poszło dopiero na CCCP z 2010-10-10 i Real alternative 2.0.2. lite na starszych kodekach miałem to samo co u ciebie.
Real Alternative? Bez tego nie działało?
Pojęcia nie mam, bynajmniej nie przeszkadzają . Podałem co mam na chwilę obecną zainstalowane Real instalowałem bo coś mi nie działało nie pamiętam czy coś w tym animcu czy innym...
Ogólnie Real Alternative jest potrzebne, żeby odtworzyć videuo albo inny szitstorm w .rmvb i innych pokrewnych RealMedia.
Anyway, nie sądzę aby było potrzebne coś poza CCCP.
Ostatnio edytowany przez Szyderca (2011-05-12 00:05:01)
Dzięki za szybką odpowiedź. Okazało się jednak, że problem jest ze sprzętem - okazał się zbyt słaby. Na komputerze stacjonarnym film odpaliłem bez problemów.