Nie jesteś zalogowany.
Witajcie :!:
Jesteśmy studentami UG, mamy do Was wielką prośbę. Prowadzimy badania dotyczące rynku komiksowego w Polsce, możliwości jego rozwoju a także stopnia zadowolenia klientów z obecnej sytuacji. Chcemy dowiedzieć się, jakie są Wasze opinie na ten temat. Pomóżcie nam lepiej poznać Wasze oczekiwania!
Ankieta jest całkowicie anonimowa, jej wypełnienie zajmuje ledwo kilka chwil a może mieć duży wpływ na przyszłość rynku komiksów. Ponieważ komiksy są nierozłącznie powiązane z mangą/anime stąd nasza obecność na tym forum. Będziemy bardzo wdzięczni za pomoc. Link do ankiety:
http://www.esurveyspro.com/Survey.aspx? … 4c122462a7
Liczymy na Was :smile:
Wypełnione.
Ps. Przydałoby się zredagować błędy, między innymi brak spacji między wyrazami.
Wypełniałem wersję .doc i była w porządku, chociaż z drugiej strony było po pierwszej w nocy
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Done.
Osobiście zauważyłem tylko jeden brak spacji, na samiusieńkim końcu. Może coś jeszcze było, ale nie pamiętam...
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Poszło. Ja na spacje nie zwracałem uwagi, wybaczcie.
Netoper na innym forum napisał, że musi sprawdzić, czy będzie taka możliwość.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Także wypełniłem, liczę na to że pomogłem.
Netoper napisał:
Ankieta jest całkowicie anonimowa, jej wypełnienie zajmuje ledwo kilka chwil a może mieć duży wpływ na przyszłość rynku komiksów
Jestem ciekaw jaki wpływ mogą mieć studenci UG na przyszłość rynku komiksów.
Na rynek M&A nie mamy co narzekać. Paliwo drożeje... cukier... itp. itd. Za to powinno się społeczeństwo zabrać.
Ostatnio edytowany przez Czolgi (2011-03-17 21:21:04)
ファンのファンのために
Poszło.
Czytając ankietę nie mogę się pozbyć wrażenia, że dumacie nad stworzeniem czegoś z mangą/komiksem w Trójmieście...
Racja, też wyniki ankiety proszę
Lubie komiksy, wiec postanowilem w jakis tam sposob pomoc ;]
Ostatnimi czasy, że przypada mi do gustu o wiele bardziej manga niż anime, więc nawet ruszyłem kilka razy palcem na myszce i wypełniłem ankietę.
"Wysłuchaj wszystkich, ale miej własny rozum.
Vagabond MMV
No to i ja wypełniłam
Pomogłem
Ale dziwaczne niektóre pytania
Musiałem podać miasto, czyli wybudujecie mi w Skarżysku jakiś gadźeciarski sklep z mangą ?
Przepraszamy za błędy, też późno nad tym pracowaliśmy i jak widać nie ustrzegliśmy sie wpadek
Tak jak napisał Quithe sprawdzamy możliwości odnośnie upublicznienia choć części tego co zebraliśmy.
Jestem ciekaw jaki wpływ mogą mieć studenci UG na przyszłość rynku komiksów.
Na rynek M&A nie mamy co narzekać. Paliwo drożeje... cukier... itp. itd. Za to powinno się społeczeństwo zabrać.
Cóż, od małych kroków się zaczyna żeby móc zrobić jeden duży Kompleksowe badania pomogą zrozumieć co jest w porządku na rynku komiksowym a co nie, czyli co można by poprawić. Na ceny cukru niestety wpływu nie mamy, wiec wolimy sie zabrać za to co zrobić jesteśmy w stanie
Nic nie obiecujemy co nie znaczy że nie zrobimy wszystkiego żeby zmienić na lepsze co się da.
Czytając ankietę nie mogę się pozbyć wrażenia, że dumacie nad stworzeniem czegoś z mangą/komiksem w Trójmieście...
Przepraszamy, to właśnie drugie niedopatrzenie, to są szersze badania i ich częścią było oczywiście badanie rynku lokalnego a że ankieta była podobna, wkradł się mały lapsus. Mam nadzieje, większość osób dobrze zrozumiała pytania
Musiałem podać miasto, czyli wybudujecie mi w Skarżysku jakiś gadźeciarski sklep z mangą smile_big?
Jak tylko będziesz stałym klientem to nie ma sprawy A serio to pytanie odnośnie dwóch spraw - po pierwsze lokalizacja osób interesujących się komiksami a po drugie wielkość miasta. Fakt że z tym wiecej roboty bo można było dać przedziały ilości mieszkańców ale tak mamy od pobieżny razu rozkład geograficzny
Dziękujemy bardzo wszystkim za pomoc !! Tę część badań zakończyliśmy, przeanalizujemy wyniki, dokończymy resztę i co się uda, upublicznimy
Pozdrawiamy
Pracujemy teraz aby zamieścić w sieci artykuł podsumowujący wyniki badań części którą możemy upublicznić. Jak tylko nam się uda to załatwić, zamieszczę odpowiedniego linka
O, to czekam z niecierpliwością.
Uprzedzę Netopera (na wszelki, gdyby zapomniał) i podam tekst podsumowujący ankietę: >> klik <<
Uprzedziłeś mnie ;] Nie zapomniałem ale dzięki za wklejenie linka , wszystkich ciekawych zapraszam do przeczytania artykułu, jednocześnie przepraszamy że informacje w nim zostały mocno okrojone ale tak niestety musiało być. Miłej lektury
Takie pytanko, na jakich forach była udostępniane linki do ankiety? Jeśli wyłącznie na stronach typu Ansi (gdzie wśród udzielających użytkowników prawie nie ma osób >18), to wyniki mogą być trochę naciągnięte. Gdyby została umieszczona na jakimś popularnym serwisie "onlinowców", wyniki byłyby zupełnie inne.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!