Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Wiem że nie wszyscy czytają takie mangi ale może ktoś wie gdzie znajdę po polsku 4 volume i dalsze volume mangi Junjou Romantica. Chodzi mi o mangę online lub do pobrania, nie do kupienia : )
Być zakochanym w kimś I wiedzieć, że to beznadziejne ||________ Miałeś ochraniać mi plecy ______
_______________ Że ta osoba _________________||___ A ty tymczasem Wbiłeś w nie sztylet __
Nigdy Cię tak nie dotknie, Ani nie spojrzy na Ciebie ___||____________ ...Bez słowa... __________
____________Tak jakbyś tego chciał ____________|| To się nazywa Być fałszywym przyjacielem!
Do pobrania mangi obowiązkowe logowanie.
http://akumalove.dbv.pl/news.php?readmore=164
W podanym linku info jak stoi projekt. (Tom 5 rozdział 6).
Ps. Ja tego nie czytam, tak tylko sobie poszukałem chwilę przy herbacie .
"Wysłuchaj wszystkich, ale miej własny rozum.
Vagabond MMV
A tak se kliknąłem w linka i po 2 sekundach wiedziałem, że stronkę prowadzą dziewczyny (co się potwierdza patrząc na skład redakcji) Dlaczego:
1. Nazwa stronki
2. Baner
3. Ankieta
najlepsze są:
ostre yaoice *_*
łagodne yaoice ^_^
zwykłe, słodziakowe shounen-ai *_____*
shounen ofkors;P
shoujo! +_+
Inne? ;D
No i zdaje się jakieś wyjątkowo "spragnione" dziewczyny.
O sobie: cudowna, wspaniała, inteligentna, genialna i skromna xD Zakłada harem i
wszystkie bishe, a szczególnie Draco ze swoja kawą i Sasuke należą do niej.
Tak od siebie, najlepsze są Yuri
Ostatnio edytowany przez Heliar (2011-05-21 11:57:58)
Dziękuje za linka ^^
Być zakochanym w kimś I wiedzieć, że to beznadziejne ||________ Miałeś ochraniać mi plecy ______
_______________ Że ta osoba _________________||___ A ty tymczasem Wbiłeś w nie sztylet __
Nigdy Cię tak nie dotknie, Ani nie spojrzy na Ciebie ___||____________ ...Bez słowa... __________
____________Tak jakbyś tego chciał ____________|| To się nazywa Być fałszywym przyjacielem!
Strony 1