Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam wszystkich.:) Chciałbym się dowiedzieć czy są osoby zaiteresowane anime Solty Rei? Dodałem już pierwszy epek i w zależności od zainteresowania będę zajmował się dalej tą serią. Jest on także dostępny pod tytułem Origin.
zainteresowanie było, temat "kto będzie tłumaczył" był poruszany ale bez większej reakcji.
z mojej strony prośba o zmiane tytułu z "Origin" na "Solty Rei",
szansa że ktoś skojarzy ten tytul z anime a nie z x-men jest znikoma
Jak najbardziej jesteśmy zainteresowani aby ktoś znający język podjął się tego wielkiego dzieła.
DOBRE SUBKI!
Teraz tylko przydało by się je odświeżyć, dać w ASS(dziadowski format, ale nie ma mi co obciążać procka, kiedy oglądam)
Żartowałem oczywiście.
Zacząłem oglądać i co mi się rzuciło w oczy, że coś to anime fajne, tylko czegoś zabrakło, do momentu kiedy zobaczyłem kulawe 3D.
W next ep oglądnąłem OP(ładne efekty można osiągnąć w takim formacie, przy odrobinie chęci) i dostrzegłem nieodżałowane Gonzo na pokładzie
Ciekawa ta produkcja, kojarzy mi się z Blade Runnerem, trochę z falloutem, no i męskim tsundere
Aha, do wersji dual audio troche trza poprzesuwać czasy
Ostatnio edytowany przez LagoonCompany (2011-05-22 02:59:03)
Jeśli ktoś podjął by się korekty mych wpadek, mogę udostępnić synchro w ass pod rawy dvd 720p.
Chodź autor subów sztywny od roku ja nie mam zamiaru wstawiać je na ansi... bo to nie moje tłumaczenie.
Jak dvd może mieć 720p?
Mnie nie pytaj... torek już tak się zawał.
A video naprawdę ładne.
Strony 1