Nie jesteś zalogowany.
/\
Higashi no Eden, 11 Eyes, Darker than black. Może jeszcze Claymore (jeżeli lubisz klimaty fantasy). To tak parę ode mnie (w 11 Eyes są chyba najbardziej widoczne emocje)
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2011-04-21 21:00:58)
Jw. Szkoda czasu na takie gówno jak 11 eyes.
Witam, jakie możecie mi polenić anime wojskowe/wojenne może być z nutą dramatu. Po obejrzeniu "Pumpkin Scissors" nabrałem ochoty na takie klimaty:). Preferował bym świat z I lub II Wojny Światowej lecz nie będę wybrzydza:). Z góry dzięki i pozdrawiam
Może sobie coś wybierzesz(klik, a stanie się magia)
A tu nawet lepiej:
http://myanimelist.net/anime.php?genre[]=38
Ostatnio edytowany przez DyumEcchi (2011-05-02 18:28:03)
Poszukuje serii z gatunku przygoda, komedia, walka, itp.
Zależy mi na tym aby nie był to kolejny schemat typu: Jestem słaby ale aby ochronic mojego ... będe mega silny i nigdy sie nie poddam, a podczas walki przeciwnicy beda czekali aż "moc nadejdzie" wyjasniając co się stało, dlaczego, i jak to zrobili zabierając przy okazji 20min ep.
One Piece XD
zdecydowanie hunterxhunter!
Kinnikuman.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
A ja na to - Gintama.
Exel Saga
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Szukam fajnych serii z gatunku shoujo ai, najlepiej coś w stylu Maria-sama ewentualnie Sasameki Koto
Niżej to co już widziałem
http://myanimelist.net/profile/Rox-as
Cześć szukam anime w którym główny bohater jest ogarnięty ( inteligenty) może inaczej nie jest fajtłapą czy nastolatkiem który jest beznadziejny. Aby było anime w czasach współczesnych(może się rozgrywać w szkole hmm wszędzie każda tematyka w sumie ). Jeśli chodzi o inteligentych bohaterów to widziałem Death note i code geas i nie muszą być podobne do nich. Ważne aby gł. bohater nie był beznadziejny jak np w Hitman reborn
Dzięki wielkie
Ostatnio edytowany przez guzik (2011-05-24 23:52:50)
Angel Beats!, Phantom: Requiem for the Phantom, Spice and Wolf