Nie jesteś zalogowany.
Siemano bąbelki!
Pytanie kieruję zarówno do mniejszości płci żeńskiej jak i do mężczyzn, no i oczywiście do fanów anime ;] Założyłem się dziś popijając (nie)znaczne ilości ambrozji słowniańskich pogańskich bogów (wódeczki) z ziomem o pewien szczegół dotyczący wyżej wspomnianego w temacie anime. Pytanie brzmi: Czy Tsubasa dostał od trenera barcy ultimatum strzelenia 10 bramek i zaliczenia 10 asyst w jednym meczu w drużynie B przed momentem wspomnianego klubu, który zapewne nie zdobędzie w tym roku trofeum na rzecz Czerwonych Diabłów (glory glory MU!). Czy też może dostał takowe ultimatum, mówiące o tym, że ma osiągnąć taki wynik w ciągu sezonu? Będę wdzięczny za uzasadnioną odpowiedź, najlepiej z dowodem w postaci krótkiego fragmentu mangi bądź anime, gdyż w grę wchodzi postawienie kolejnej butelki jakże zacnego napoju, o którym już na początku postu(a) nadmieniłem Buziaki i dziekuję za help
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
W ciągu sezonu. Z uzasadnieniem musiałbyś poczekać, ale na 100% jestem pewien że chodziło o sezon. Tsubasa nawet szczelił te bramki w kilku meczach, gdyż podczas pierwszego strzelił tylko 8 (chyba) i mówił do kolegi z drużyny, że nic się nie stało że nie dokonał tego w jednym meczu bo zostało jeszcze trochę w jednym sezonie.
Glory MU.
Ostatnio edytowany przez tornadoretkinia (2011-05-26 23:29:18)
Chodziło o cały sezon. Wyników dwucyfrowych w meczu piłkarskim nie było nawet w Tsubasie Ale serii nie mam nigdzie pod ręką
kurde mam jakiś dowód , uznajecie?? : http://www.watchanimesub.com/captain-ts … ish-subbed
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
Pierwsza myśl po zobaczeniu nazwy tematu - znowu spambot
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
oj tam oj tam przewrażliwienie ;p zwyczjny kombek po czilałcie życiowym
Chodziło o cały sezon. Wyników dwucyfrowych w meczu piłkarskim nie było nawet w Tsubasie Ale serii nie mam nigdzie pod ręką
Był wynik 2 cyfrowy ;p Właśnie gdy te bramki zdobywał, to w jednym meczu było 10 - 0 . xD
:D:D Okay jeśli tak to zapraszam! Wpadać do Pozka , Bankai stawia wódkę Thanks ! )) W najblizszy tjusdej
No to Shinuta dalego nie masz Jeszcze damy znać co i gdzie i jak
Ostatnio edytowany przez Quithe (2011-05-27 00:03:41)
No to Shinuta dalego nie masz Jeszcze damy znać co i gdzie i jak
Jubi nie pić, nie lubić zbytnio alkoholu. A daleko mam w ch*j Jeśli będzie wóda bezalkoholowa, to można wpaść
możesz wpaść tak czy siak nikt nie zmusza do picia ( mówiąc nikt mówię tylko za siebie, reszta ma inne zasady czasem )... a jak nie pitku to buszek okruszek dla wymagających
Ta, będe się zagryzał krakersami. ;p
Dopiero wypije gdy Lech zostanie znów mistrzem polski Wtedy to się działo na ulicach. Chociaż marszu przez to połowe miasta nie pamiętam... xD
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2011-05-27 00:12:47)