Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Już kilka razy się przejechałem wrzucając filmik z karaoke do openingu bądź endingu na YT, że jakaś tam firma zablokowała go dla niektórych krajów, oczywiście można tam znaleźć z 10 niezablokowanych takich samych op bądź ed i nikt ich nie blokuje, tak czy siak mają do tego prawo,
bo jak to określili:
Bez uzyskania zgody nie możesz przesyłać programów telewizyjnych, wideoklipów, relacji z koncertów ani reklam, jeśli nie jesteś autorem
całości materiału.
dlatego też szukam jakiegoś innego serwisu gdzie można bez obaw wrzucać opy i edy z karaoke i nie stracą tak na jakości jak to jest w przypadku daily motion (oczywiście link do nich byłby udostępniony na ansi i w kilku innych miejscach).
Na celu to głównie ma pokazanie tych kara, które i tak nigdy nie ujrzą światła dziennego i tych które zostaną wydane, ale przecież nie każdemu chce się ściągać cały ep by zobaczyć karaoke. 
PS Jeśli masz zamiar pisać, że wrzucanie openingów i endingów, które są własnością studia takiego a takiego jest złe, nielegalne itp, to Sobie odpuść.
What's the point with pointer?
Sraj na AI
Kainote link
Umu umu
Jeżeli masz zamiar tylko dla siebie to na facebook daj. Zawsze tam są 2 jakości 1 - niska, 2 - w takiej rozdzielczości, jaką wstawiłeś. A jeżeli chcesz znajomym, to oni muszą być zalogowani by zobaczyć tą lepszą jakość.
jeżeli chcesz jakiś znany serwis, to nie wiem. Vimeo albo Viddler.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2011-06-12 12:32:24)
Za Facebookiem nie przepadam, więc odpada, a co do Vimeo, to już drugi raz o tym słyszę, więc się zastanowię.
Jak już pisałem chcę to udostępnić na ansi i jeszcze w innych miejscach, więc przydało by się coś takiego jak kanał no i możliwość wyświetlenia opisu, by później ludzie się nie pytali "dla kogo to robiłeś?".
Sraj na AI
Kainote link
Umu umu
DailyMotion, albo veevr.com może?
zerono, chyba czytać się do końca nie chciało :p
dlatego też szukam jakiegoś innego serwisu gdzie można bez obaw wrzucać opy i edy z karaoke i nie stracą tak na jakości jak to jest w przypadku daily motion
sorka, no to veevr, przyjmują nawet 1080p tylko jakość nie taka dobra jak FB ale też ok i nie usuwają raczej
Ja wypowiem się poza tematem. Twoje karaoke rządzą oby tak dalej ^)^. Pzd.
Na youtube najczęściej te openingi i endingi mają lustrzany obraz. Więc nie muszą prosić o prawa autorskie. Spróbuj na Vimeo, bo ja uważam, że jakość tam jest zarąbista (sam często tam oglądam filmiki bo jest tam dużo ciekawostek)
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2011-06-12 13:25:50)
Właśnie wrzucam na Vimeo, trochę ograniczeń za free mają, 1 filmik hd na tydzień, ale jak nie będzie nic innego to przeżyję^^
Filmik zupało, ale nieźle jeszcze każą potem czekać, oczywiście konto płatne jest bez czekania 
Filmik się przekonwertował i jakość jest lepsza niż na DM ale jednak do oryginału dużo jej brakuje.
Veevr też przebadałem, proszę, oto rezultat Umineko Op
Ostatnio edytowany przez Bakura (2011-06-12 18:13:06)
Sraj na AI
Kainote link
Umu umu
Strony 1