Nie jesteś zalogowany.
Wszyscy narzekacie na te zapychacze a przypomnijcie sobie jak było z DB...
NA TVN specjalnie puszczali po 3 ep zeby ludzie mieli wrazenie ze akcja idzie do przodu.
Wszystkie tasiemce tak maja.
Ale mordka --->
wolałbym aby przerwali serie na jakiś czas, i wrócili z porządnym scenariuszem. A tak to jakbyś Mode na Sukces oglądał.
Wszyscy narzekacie na te zapychacze a przypomnijcie sobie jak było z DB...
NA TVN specjalnie puszczali po 3 ep zeby ludzie mieli wrazenie ze akcja idzie do przodu.
Wszystkie tasiemce tak maja.
Ale mordka --->
Nie TVN tylko RTL7 czy siakos tak... tak dawno to bylo
Pierw RTL 7 później TVN 7 czy jakoś tak ;]
Hehe zapychacze zdaje sie skończyły i wtaca orochimaru długo czekałem na ten moment, mam tylko nadieje że to nie jest chwilowy rozwój akcji.
Słyszałem że naruto w przysłości będzie potrafił zrobić z rasengana kolce na nogach i przez ulepszony tymi kolcami "uzumaki naruto rengan" bądzie ostro wymiatał.
a ja umie se rasengana w odbut wsadzic i wypluc super rasengana (porzyjemy zobaczymy słyszec mozna duzo)
No jak sie tak akcja bedzie rozwijac to chyba nasze dzieci jeszcze bede mogły zobaczyc naruto w akcji...[szalony]
Pewnie podpisali kontrakt na 1.000.000 ep i teraz kombinuja...japonców nie znacie przeciesz to strasznie ambitny naród...[beznadzieja]
No jak sie tak akcja bedzie rozwijac to chyba nasze dzieci jeszcze bede mogły zobaczyc naruto w akcji...[szalony]
Ja tam planuje swojego potomnego zarazić anime, bo jak nie będę miał czasu na przeglądanie nowości i wyłapywanie tych najlepszych serii/filmów to zawsze będzie ktoś kto mi podpowie
swego czasu jak nie mogłem się doczekać co będzie dalej czytałem mange. I bardzo dokładnie pokrywa się z filmem (nie licząc długości, np. walka z tym kolesiem co miał limit krwi związany z kośćmi, w mandze to były chyba 2 odcinki, a w anime...uuu...z 4 (jak nie więcej).
Wie może ktoś ile jeszcze będzie tych zapychaczy bo oglądnełem do 171 odcinka i ciekawi mnie czy misja z anko jest ostatnia jako zapychacz i ile jeszcze będzie trwała. Nie chcę czytać mangi bo niebędę potem sobie psuł zabawy z oglądania. Dla mnie dreszczykiem emocji jest jak nie wiem co się pużniej wydarzy w anime. Pozdro:)
W openingu jest napisane ile jeszcze będzie fillerów, o ile sie nie mylę pozostało ich 9.
Ale głowy sobie nie dam uciąć, bo przestałem ściągać jakiś czas temu naruto.
pozostalo 8 filerów...
pozostalo 8 filerów...
Zaczęło się wielkie odlicznie
I oby było wielkie bummmm
To jak jest z tymi nowymi technikami Naruto? Na jednych stronach przeczytałem ze będzie umiał 3 nowe techniki i będzie silniejszy od Iruki a na innych ze będzie umiał tylko 1 nową technikę i będzie słabszy od innych, czyli Neji, Lee, Sakura, Shikamaru.
Skoro jak wyruszył na trening z Jiraiyą to powinien być o wiele silniejszy od nich a nie że on wraca a tu się okazuje że jest od nich słabszy. W końcu Jiraiya jest jedną z najsilniejszych postaci i Naruto po treningu z nim powinien być od nich kilka razy lepszy.
A na jednym foru, przeczytałem że niby Naruto jest synem 4th Hokage. Czy wie ktoś czy to prawda?
To jak jest z tymi nowymi technikami Naruto? Na jednych stronach przeczytałem ze będzie umiał 3 nowe techniki i będzie silniejszy od Iruki a na innych ze będzie umiał tylko 1 nową technikę i będzie słabszy od innych, czyli Neji, Lee, Sakura, Shikamaru.
Skoro jak wyruszył na trening z Jiraiyą to powinien być o wiele silniejszy od nich a nie że on wraca a tu się okazuje że jest od nich słabszy. W końcu Jiraiya jest jedną z najsilniejszych postaci i Naruto po treningu z nim powinien być od nich kilka razy lepszy.
A na jednym foru, przeczytałem że niby Naruto jest synem 4th Hokage. Czy wie ktoś czy to prawda?
Jeśli to był spoiler to ubiję!
Wiecie dobrze ze za, hmm 8 zapychaczy moga byc 2 odcinki zwiazane z prawdziwa fabula, a pozniej znowu, nastepne 3 miesiace zapychaczy, powoli mnie to meczy, poziom Naruto drastycznie spada[rip], jak tak dalej pojdzie to Naruto zacznie tracic fanow[klnie], i tyle z tego bedzie.
Myślę, że po tej ilości fillerów następnych szybko nie zobaczymy.
Ja tam będę optymistą i wierzę, że seria odbije się od dna i jeszcze nas zaskoczy. A co tam, ktoś musi pozytywnie myśleć.
gracol; to raczej nie był spoiler tylko takie bajanie, o tym, co możliwe, ale bardzo nieprawdopodobne.
Jubei; ile naruto ma nowych technik to nie pamientam, ale co do siły to... rzuć okiem na mange... poprostu wymiata (manga oczywiście [naruto zresztą też, bo jakżeby inaczej ]).
Nie rozumiem czemu wy tak nazekacie na te spychacze lepiej żeby były niż ich nie były.
Jak skończą kręcic Naruto to po paru latach jak będziecie je chcieli zobaczyć (mam na myśli osoby które nagrywają sobie na płytę). To misje poza fabułą będą nawed całkiem ciekawe. Bądź co bądź będzie ich w końcu więczej i dla mnie to wychodzi na plus.
Wam poprostu nie chce sie czekać tydzień za nowym odcinkiem i dlatego tak nazekacie na te zapychacze.
Pewnie gdyby "Naruto" wychodził codziennie to nikt by na nie, nie nazekał.
A co do dalszych zapychaczy to zrobią pewnie kilka odcinków jak Naruto trenuje z Jirayą
żeby znów przedłurzyć serię. I dobrze
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2006-02-13 19:02:35)