Nie jesteś zalogowany.
Karigurashi no Arrietty musi ktoś przetłumaczyć, ja 2 lata nie chcę czekać ;( I tak już czekam ponad rok.
Czekasz rok od wydania kinowego. Ledwo co wyszło Blu-Ray (3 dni temu), a porządnie tłumaczenie angielskie wyszło dopiero wczoraj, więc nie marudź.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2011-06-20 12:53:49)
Eee... nie marudź ? Sorki, ale ja nie marudzę, ja tylko wyraziłem opinię co do tego, że trzeba będzie czekać na polskie wydanie. Osobiście bardziej wolę napisy i fajnie by było jakby się takowe kiedyś pojawiły. A truizmy pozostaw dla siebie
Ostatnio edytowany przez Darknes (2011-06-20 12:58:56)
Witam, nie wiem czy ktoś już pisał na temat One Outs. Ale kieruje prośbę o przetłumaczenie dalszych odcinków 21-25, będę niezmiernie wdzięczny za to. Ponieważ już czekam od dłuższego czasu.
Ledwo co wyszło Blu-Ray (3 dni temu), a porządnie tłumaczenie angielskie wyszło dopiero wczoraj, więc nie marudź.
Przecież ten film miał angielskie napisy od razu na japońskim krążku Blu-ray, więc o co chodzi jakby?
Biorąc pod uwagę, że mamy do czynienia ze studiem Ghibli i jego kolaboracją z Disneyem raczej nie odwalono przy tłumaczeniu fuszerki.
Poważnie? Nie wiedziałem. Będę na przyszłość pamiętał :p
ja bym prosił o przetłumaczenie napisów do Time Paladin Sakura
to ja proszę o Kore wa Zombie desu ka? OVA, bo aż dziw, że nikt nie przetłumaczył
to ja proszę o Kore wa Zombie desu ka? OVA, bo aż dziw, że nikt nie przetłumaczył
To co wiem, Szybkobierzek z Jinja Temple jest w trakcie tłumaczenia.
to co będzie z Time Paladin Sakura ? zajmie się ktoś tym ?
Mogę prosić kogoś o przetłumacznie softenni ? ;] tylko 2 odcinki pierwsze zostały przetłumaczone ,oraz
mam pytanie jest ktoś chętny zając się serią Ro Kyu Bu ? Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez DJNear (2011-07-05 02:19:22)
Mam pytanie, kto będzie tłumaczył serię Manyuu Hikenchou? Anime jest z nowego sezonu i chce się upewnić, czy ktoś będzie miał ochotę to tłumaczyć. Pozdrawiam
Czy będzie ktoś tłumaczył te anime:
- Ikoku Meiro no Croisee The Animation
- Usagi Drop
Z góry dzięki za odp.
a ja porsze o Gokudou-kun Manyuuki i ponawiam prosbe o Akai Koudan Zillion
Ja także wstawiam się za Zillionem
a ja prosze zeby ktos dokonczyl Starry Sky
Czy będzie ktoś tłumaczył te anime:
- Ikoku Meiro no Croisee The Animation
- Usagi DropZ góry dzięki za odp.
Wejdź do tematu "co kto tłumaczy".
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Mam pytanie co do nowego sezonu. Czy zamierza ktoś tłumaczyć Kami-sama no Memo-chou?
Z góry dziękuje za odp. ^^
Wejdź do tematu "co kto tłumaczy".
Proszę o Kimi ni todoke live action.