Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Tytuł: 009-1, Zero Zero Nine One
Gatunek: Action, Cyborgs, SciFi
Rok: 2006
W alternatywnym świecie, zimna wojna trwa od 140 lat. Jej rezultatem jest podział globalnych sił na dwie frakcje: Blok Wschodni oraz Blok Zachodni. Trwający zbyt długo konflikt doprowadza do utworzenia specjalnych oddziałów szpiegowskich, które między innymi mają za zadanie zdobycie informacji o ilości broni nuklearnej posiadanej przez wroga. Jednym ze szpiegów Bloku Zachodniego jest Mylene Hoffman, kobieta-cyborg, która wraz z trzema innymi agentami wykonuje rozmaite zadania.
Lider projektu: Issina
Tłumaczenie: Issina
Korekta: jordi, Sir_Ace
Typesetting: koni
Linki do napisów:
01
02
03
04
05
06
Ostatnio edytowany przez Issina (2009-06-17 11:15:23)
A w subach są takie same błędy jak w opisie? Bo człowieka to odstręcza, gdy widzisz...
Tłumaczenie na podstawie:.
[cLT] i dubbingu angieslkiego
Są o wiele gorszę, mówięc Ci!
A tak na poważnie, wstawiałem napisy po meczu i czteropaku, więc mogłem już nie myśleć racjonalnie xP
Anime makes you stupid
Kurde, tak to jest, gdy się człowiek leni;] Myślałam, że nikt tego nie wygrzebie i mam fuuuul czasu na tłumaczenie. W sumie to dobrze, że to robicie, będę miała jeszcze więcej czasu na leniuchowanie Powodzenia i dobrej zabawy przy tej świetnej serii.
A w subach są takie same błędy jak w opisie? Bo człowieka to odstręcza, gdy widzisz...
[cLT] i dubbingu angieslkiego
Te, kuzyn, to u was rodzinne? xD
Przynajmniej pierwszy ep obejrzymy i wystawimy ocenę, tak dla zasady, bo piszemy komenty we wszystkim, co nam "podebrano" lub się wpieprzono w trakcie
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
ufix sama napisał:A w subach są takie same błędy jak w opisie? Bo człowieka to odstręcza, gdy widzisz...
[cLT] i dubbingu angieslkiegoTe, kuzyn, to u was rodzinne? xD
Nie, ja jestem gorszy. Serio. Tylko że ja nie jestem tak pogięty, by tyle w subach siedzieć. Szkoda życia na głupoty.
Skończycie kiedyś tą serię?
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Poza osobą czy dwiema SAS jest martwy, więc bym się nie nastrajał.
Aha, fajnie wiedzieć.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Strony 1