Nie jesteś zalogowany.
Najlepsze jest wywalanie wszelkiej broni palnej. Np. Jeden z MK5 miał strzelić Nene kulkę w łeb przed przybyciem Natsume, w anime żadnego pistoletu nie było. Podobnie scena z Lamią, gdzie miała ona prawdziwy pistolet, zaś w animowanej wersji dali jakiś zabawkowy.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Właśnie obejrzałem 22 odcinek i nasunęło mi się pytanie - do tych którzy czytali mangę - czy Oga kiedykolwiek dowie się, że siostra Kouty to Kunieda?
Tylko krótko proszę, bez zbędnych spojlerów, tak czy nie?
Właśnie obejrzałem 22 odcinek i nasunęło mi się pytanie - do tych którzy czytali mangę - czy Oga kiedykolwiek dowie się, że siostra Kouty to Kunieda?
Tylko krótko proszę, bez zbędnych spojlerów, tak czy nie?
Do 111 rozdziału (bo tyle przeczytałam) - z całą pewnością nie. A czy kiedykolwiek w przyszłości - no, tu już nikt ci nie odpowie.
Ty dulowaty userze!
Ostatnio edytowany przez barabaq (2011-06-27 14:15:28)
Xa, ale Oga dostał na koniec, pechowiec jeden, ale duży plus:
Ostatnio edytowany przez KieR (2011-06-27 14:33:21)
Są już napisy do 23 epka?
rychu0905 napisał:Są już napisy do 23 epka?
Ciężko sprawdzić ? Nie niema jeszcze
Przepraszam, że poza subingiem mam prywatne życie... a wystarczyło zajrzeć na stronę naszej grupy żeby wiedzieć, że sub będzie dzisiaj, lub jutro razem z napisami do 24ep...
EDIT: Poza tym pobawię się w Obera:
Nie niema jeszcze
Nie, nie ma jeszcze
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2011-07-02 13:08:16)
Po 24 odcinku Beelzebuba i co? Autorzy pominęli jedną postać, która zapewne będzie w późniejszych etapach miała wielkie znaczenie. A co za tym idzie? Widać, że długo ekranizacji planują nie ciągnąć, a szkoda ;(
Tak swoją drogą to gdzie mogę znaleźć info co do strony waszej grupy? ;]
Ciężko szukać nie wiedząc jaka grupa wydaje ;]
Zapraszamy na www.jinja-temple.fansubs.pl
Przeciez pisze w opisie odcinka
Jest napisane ;]
Ale gdzie w opisie odcinka? Bo w tym wątku tego nie widzę ;]
Chyba, że za dużo Bosmanków dzisiaj i mi umknęło ;]
Z tego co wiem, to teraz obie formy są poprawne - przynajmniej tak słyszałem, nie chce mi się sprawdzać.
Nie chodzi o opis odcinka w tym wątku, chodzi oczywiście o opis przy napisach do danego odcinka anime, odsyłam > TU.
Wyraźnie widać, że przy napisach jest ta notka:
Przeciez pisze w opisie odcinka
Pokaż spoiler~~~~>>---Napisy przygotowała grupa---<<~~~~
~=-=~=-=~>>----Jinja-Temple----<<~=-=~=-=~
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Zapraszamy na www.jinja-temple.fansubs.pl
Ostatnio edytowany przez ShAd0w (2011-07-07 11:31:41)
Z tego co wiem, to teraz obie formy są poprawne - przynajmniej tak słyszałem, nie chce mi się sprawdzać.
Jesteś w błędzie. Jedyna poprawna forma w takim przypadku to "jest napisane".
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
ShAd0w napisał:Z tego co wiem, to teraz obie formy są poprawne - przynajmniej tak słyszałem, nie chce mi się sprawdzać.
Jesteś w błędzie. Jedyna poprawna forma w takim przypadku to "jest napisane".
Dokładniej mówiąc, forma "pisze" jest dopuszczalna, ale niepoprawna. Kiedyś ktoś ładnie to wyjaśnił słowami: "Jeśli idziesz chodnikiem i widzisz na środku gówno, to tam "sra" czy "jest nasrane"?"
Ostatnio edytowany przez Sado (2011-07-07 12:44:55)
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan