Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Shinuta, co to było: Karmi czy Kubuś?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Nie, Harnas, mowie wam aajebista faza jak sie mysli o wszystkich mosciach tego swiata i uswiadamia sobie ze mozne patrzec tylko na siebie. Kto chce zostac moim Urusaiem? Kira jest mym gury, wiec odpqda, zjadacz jest ziomkiem od zabaw. a Bodzia to po prostu lufciam, on ma konteksty W sam raz na zostanie muym yaoista.
No i mowie wam spalic na stosie reszte, a kto mnie nie popiera temu granta pomiedzy nogi i niech mu bosman piwo zapoda. dziwekuj
Wiesz, nekrofilia jest teraz popularna, pedały to już przeżytek, trzeba być na czasie
Ostatnio edytowany przez Yagami_Raito8920 (2011-07-04 22:11:35)
1 - Nie jesteś pijany, tylko robisz wokół siebie szum. Sora, ale od razu widać.
2 - Jak wrócę z dzisiejszej imprezy, to wstawiam ci bana. Do tego czasu reszta może się dobrze bawić smile
Polemizowąłbym, ale nie ma to jak miec powod, zreszt co ty bedzie mi prawil moraly, jestes moim braiszkiem, ktory toroszczy sie o moje zdrowie i za to cie lufciam., zaraz po kirze, bo to milosc niezniszczalna.
Nekrofilia, hhmmm zawsze jakis spoob, tylko jeszcze poczekac na fajna osobe.
A wlasnie wiecie, ze desperados jest zly?
Jak widać, nawet w liczbie pojedynczej dla niektórych.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Tak, tylko że najpierw musisz być studentem medycyny, inaczej nie dostaniesz się do prosektorium.
Drugie wyjście to iść na cmentarz......
"pod tym postem z banem powinno być Lubię to"
Indeed! Jak najbardziej!
Tak, panowie. To najdoskonalsza manifestacja własnego jestestwa, jaką od pewnego czasu widziałem na tym forum. Chłopak nie potrzebował głupich obrazków ani ścian tekstu, żeby wykrzyczeć światu: "Patrzcie, jestem pojebany!".
Nie ma to jak samokrytyka lol
To jest prawda, niestety. Nie ma innego rownie wielkiego idioty. Nie dosc ze sam odwalam debilstwa, to jeszcze glupio staram sie tlumaczyc, a wiem ze nie ma sensu, bo to tylko moja wina jest, nikogo innego, nawet jesli ktos doradza, to powinnem miec wlasny rozum a nie sie lsuchac :9:(.
Kończ waść, wstydu sobie oszczędź.
Aha, nim cię zbanują, może uznasz oficjalnie Mró-chan za martwe?
Jeszcze Mró nie zginęło, póki Virus żyje!
To pewnie tyle w tej kwestii, Ober
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Jeszcze Mró nie zginęło, póki Virus żyje!
To pewnie tyle w tej kwestii, Ober
Ee, wszystko zepsułeś, właśnie czekałem na reakcje Virusa, który przecież w RTT siedzi.
A tak serio, kto jest liderem Mró-chana? Kira czy Jubei?
Jak to w dobrym małżeństwie - każdy z partnerów twierdzi, że właśnie on
Q wyjaśnił wszystko. Założyciel jest "zwierzchnikiem". Nie jest martwe, jest uśpione... i tyle w tym temacie.
Zamiast marnować stan wyższej świadomości na pisanie tutaj lepiej obejrzyj sobie film Las Vegas Parano i wyjdź na miasto. Przed wyjściem popraw LSD. Zabawa będzie lepsza i wstyd mniejszy :]
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Strony Poprzednia 1 2