Nie jesteś zalogowany.
zajmie się ktoś Time Paladin Sakura ?
Nie bo Time Paladin Sakura niewarto robić napisów
czemu nie warto ???
Przeca nie pytam, kiedy będą napisy... Chciałem wiedzieć, czy w ogóle ktoś to rusza. Bez spiny, plix.
Przeca nie pytam, kiedy będą napisy... Chciałem wiedzieć, czy w ogóle ktoś to rusza. Bez spiny, plix.
To nie znasz założeń tego tematu, spójrz na pierwszy post i zapoznaj się z regulaminem.
Może by się ktoś skusił na Future War 198X
I'm not doing shit today!
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
Może jednak?
Projekt postaci (design ogólnie) całkiem niezły ale animacja dość ograniczona chyba...
Lepsze to niż nic, teraz tylko ściągnąć rawa, zrobić czasówkę, przekuć te angielskie tłumaczenie z greckiego na polski i ze 30 osób może to obejrzy.
Co do animacji to jest dosyć płynna (zamiast gadającej gęby, której poruszają się tylko usta postać co chwilę zmienia pozycję całego ciała). Modele samolotów też są dosyć staranne i w miarę dobrze animowane.
Gyakkyou Burai Kaiji: Hakairoku Hen
-Minęło równiutko 60 dni(2011.05.10) Pierwsze/Ostatnie i jedyne subki.
-Spamowanie wkółko topica 'szanowanego' moderatkorka nie przynosi efektów, no chyba że chodzi o 'grzeczne' wyrażanie opinii na mój temat
-Do napisania za 45 dni :/
Lepsze to niż nic, teraz tylko ściągnąć rawa, zrobić czasówkę, przekuć te angielskie tłumaczenie z greckiego na polski i ze 30 osób może to obejrzy.
Co do animacji to jest dosyć płynna (zamiast gadającej gęby, której poruszają się tylko usta postać co chwilę zmienia pozycję całego ciała). Modele samolotów też są dosyć staranne i w miarę dobrze animowane.
Myślę, że pomijając te bolączki anime musi i tak poczekać na lepsze czasy skoro rzekomy raw BD wygląda mniej więcej tak:
To anime nie wyszło nawet na DVD, więc ten kto oznaczył tego rawa jako BD miał widocznie dobry dzień.
Gyakkyou Burai Kaiji: Hakairoku Hen
-Minęło równiutko 60 dni(2011.05.10) Pierwsze/Ostatnie i jedyne subki.
-Spamowanie wkółko topica 'szanowanego' moderatkorka nie przynosi efektów, no chyba że chodzi o 'grzeczne' wyrażanie opinii na mój temat
-Do napisania za 45 dni :/
Ze sto razy już powtarzałem, dlaczego prace nie idą do przodu. Jeśli ktoś chce się podjąć (i skopać sprawę), droga wolna. Ja zrobię, gdy będę miał na to czas
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Maria Holic Alive, skończy to ktoś?
Witam, pisze ponownie i wznawiam pytanie czy ktoś jest zainteresowany przetłumaczeniem tego Anime One Outs, jest to 3 letnia seria i jeszcze nie jest ukończony w projektach. Będę wdzięczny za przetłumaczenie. (od 1-25 w formacie SSA)
Pozdrawiam
Marek "Marthless"
Ostatnio edytowany przez Marthless (2011-07-11 17:41:49)
Czy ktoś może tłumaczy Uta No Prince Sama?
Już prawie 3 odcinek a napisów ni ma