Nie jesteś zalogowany.
Zajrzałem na te kreskówki.pl i coś te twoje ukryte treści się nie pojawiły ^^. Widać używają poprawnego rendera... jakiś postęp xD.
nover, od tego jest MAL... swoją drogą lista w txt też się sprawdza
Faim, ze niby co, mam sobie w pliku tekstowym zapisywać co obejrzałam a co nie?
pfffff... wiesz, jak ja coś oglądam to przeważnie po 3-4 odcinki, więc obejrzenie jednego, wtedy, gdy akurat mam czas, to niejako strata tego czasu, a obejrzenie po jednym odcinku z każdego animca wprowadza niepotrzebny chaos (tak, lubię porządek ) nie tylko tematyczny. MAL mam ale nie korzystam... po prostu człowiek w natłoku zajęć "na wczoraj"i braku czasu na aktualizacje zapomina
Bo bodzio używał tego lulzSkryptu w starszej (machniętej w 5 minut) wersji. Nowa była lepsza
Ale najlepiej rób jak NOK - wypuszczaj tylko takie serie, których i tak nikomu nie będzie się chciało wrzucać [Votoms]
Bo bodzio używał tego lulzSkryptu w starszej (machniętej w 5 minut) wersji. Nowa była lepsza
Ale najlepiej rób jak NOK - wypuszczaj tylko takie serie, których i tak nikomu nie będzie się chciało wrzucać [Votoms]
Jeśli dobrze pamiętam, to wydajesz napisy jako patche, a wielu dzieciaków nie posiadło zdolności "patchowania", chociaż ja nie mam pojęcia co w tym trudnego.
Mnie naprawdę ciekawi jedna rzecz, dlaczego owa panna (pani?) Marta wybrała sobie akurat najbardziej żałosny serwis do uploadowania anime? Co ludzi zachęca, żeby się tam rejestrować i wrzucać na odwal się odcinki? Te pseudo nagrody, które można przyrównać do tych od Coca-Coli (jak by ktoś nie pamiętał, to takowe nagrody nie istaniały). Nie lubię online, ale jest kilka serwisów, które mimo wszystko prezentują jako taki poziom.
W sumie nie znam pani marty, nie znam tez bodzia, ale wiem, ze lodowki i nadmuchiwane foteliki z coca-coli to nie byl mit ^.^
Co do żałosnego serwisu, którego notabene też nie znam, to imho facebook tez taki jest, a korzysta z niego ponad 500mln ludzi.
Swoją drogą, nie wiem jak to wygląda w rzeczywistości, ale czy napisy nie są własnością ich twórcy? a co za tym idzie - czy nie wystarczy mail do admina konkretnej strony z prosba o ich natychmiastowe usunięcie?
Swoją drogą, nie wiem jak to wygląda w rzeczywistości, ale czy napisy nie są własnością ich twórcy? a co za tym idzie - czy nie wystarczy mail do admina konkretnej strony z prosba o ich natychmiastowe usunięcie?
Napisać możesz, jak chcesz bana. Tak, piszę to z doświadczenia.
Ale się rozpisaliście, mimo że post był ściśle informacyjny z odrobiną uszczypliwości.
Po napisy do 13 epka trzeba się pofatygować na kanał irc, może któryś z przebywajacych tam trolli wam je da. Albo poczekać na hardki, które też będą na ircu
bodzio a możesz napisać jaki kanał irc trzeba wejść oraz kogo pytać o te napisy? Ogólnie co i jak? Mnie IRC jakoś nigdy nie lubił (i z wzajemnością) dlatego byłby wdzięczny za opis co i jak.
Pytam ponieważ twoje napisy bardzo mi się podobały i chciałbym z nimi obejrzeć serię do końca.
#bodzio@irc.irchighway.net
Jak korzystasz z opery, wybierasz zakładkę czat->dołącz do kanału->w opcji konto "irc.irchighway.net", kanał: bodzio
I pojawisz się po paru chwilach na kanale.
z tym ircem.
Ostatnio edytowany przez zerono (2013-01-13 20:19:46)
aa no chyba że jest nieaktywny..
http://webchat.irchighway.net/?channels=bodzio
Wystarczy wpisać swój nick
Kanał jest aktywny i w tej chwili jest na nim wyjątkowo tłoczno xD
Ostatnio edytowany przez pr3ston (2011-06-28 22:36:15)
pr3ston wielkie dzięki!
Jest tłoczno i trwa kampania głosowania na Soukou Kihei Votoms: Gen-ei Hen, bo inaczej możesz nie dostać napisów .
Polecam ChatZillę. Nawet DDC obsługuje i można pobierać pliki z bota. Chociaż jeszcze tego nie testowałem.
Ja testowałem i działa, ale chyba nie obsługuje wznawiania. Kiedyś bynajmniej nie obsługiwała.
A, i jakby co, to jest to dodatek do firefoxa ;D
Ostatnio edytowany przez pr3ston (2011-06-28 23:40:01)
Link do napisów 14 epka Irohy jest w nagłówku na kanale irc. Być może już w tym tygodniu pójdzie paczka epków do 15 włącznie.