Nie jesteś zalogowany.
Ja nie rozumie, dlaczego ty taki święty teraz jesteś i dla ciebie "gówno" to takie wulgarne słowo, skoro sam używasz gorszych i ostrzejszych.
Ja nie próbuję niczego nikomu narzucać. Pewnie wiele osób się ze mną zgodzi, że oglądasz ściery i się nimi podniecasz , tyle.
Ściery? Dulu, na miłość boską, nie obrażaj ściery
Ken-chan ma jakiś taki zrypany gust.
Ja tam nie lubię patyczków od CLAPMA, tylko od Lajkonika.
Ostatnio edytowany przez Yagami_Raito8920 (2011-07-10 20:49:56)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
A swoją drogą, to czy takie "cytowanie" nie podpada pod jakiś paragraf?
Czy DD za podobne akcje nie zarobił bana?
skoro sam używasz gorszych i ostrzejszych.
Jakie publicznie używam gorsze i ostrzejsze słowa ?
Pewnie wiele osób się ze mną zgodzi, że oglądasz ściery i się nimi podniecasz , tyle.
Jak pisałem oglądam różne anime, ale oceniam wysoko (więcej niż 7/10) tylko te najlepsze. Anime z rodzaju ecchi, harem, loli też mogą być bardzo dobre.
A zresztą co innego ocenić anime za całokształt, a co innego podać przykłady kilku lepszych scen czy postaci.
Kenshiro ma jakiś taki zrypany gust.
W taki sposób nie możesz pisać gdyż po pierwsze to kłamstwo, a po drugie mnie obrażasz. Mogę napisać, że Yagami_Raito8920 ma zrypany gust bo nie wie jakie anime dobre, ale jestem kulturalną osobą więc tak nie piszę.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2011-07-10 21:04:10)
Yagami_Raito8920 napisał:Kenshiro ma jakiś taki zrypany gust.
W taki sposób nie możesz pisać gdyż po pierwsze to kłamstwo, a po drugie mnie obrażasz. Mogę napisać, że Yagami_Raito8920 ma zrypany gust bo nie wie jakie anime dobre, ale jestem kulturalną osobą więc tak nie piszę.
Gościu, znów przeinaczasz cytaty, weź się ogarnij albo niech ci ktoś sprzeda
Ostatnio edytowany przez bodzio (2011-07-10 21:04:16)
"Odpierdol się od tego loli, bo już nudny jesteś"
Chyba z naszym Kenem nie jest za dobrze.
No i jeszcze o przecinku zapomniał....
Czy ja Ci pozwoliłem na zmienienie mojej wypowiedzi?
Ostatnio edytowany przez Yagami_Raito8920 (2011-07-10 21:06:20)
Kenshiro przepraszam, że takie głupoty piszę o tobie.
Jeszcze masz szansę na poprawę.
Yagami_Raito8920 napisał:Kenshiro przepraszam, że takie głupoty piszę o tobie.
Jeszcze masz szansę na poprawę.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Na posty od wczoraj jest tylko jedna pseudo emotka dobra
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2 ostatnie linijki rox.
i wszystko jasne xd
tylko gdzie tu berserk? mod dal dupy bo zapomnial o temacie a kenshiro co wiadome to niewypal ewolucji
1koma:
loli i moe prześliczne anime? Ktoś musi iść na leczenie.
No co? Niewątpliwie gwarantują masę uniesień emocjonalnych, rozwijają wrażliwą stronę człowieka, skłaniają do refleksji i zadumy nad obraną ścieżką życia, a co najważniejsze... Jest fanserwis! Faktycznie, piękne anime. ^^
yyy... lol
Nawiązując do tematu (UWAGA):
Berserk był w porządku.
Yagami_Raito8920 napisał:Kenshiro ma jakiś taki zrypany gust.
Ekranizacja Berserka nie była niestety nazbyt udana, zwłaszcza jeśli ktoś czytał mangę, ale zł też nie była.
Ekranizacja Berserka nie była niestety nazbyt udana, zwłaszcza jeśli ktoś czytał mangę, ale zł też nie była.
Teraz uważam, że mogło być znacznie lepiej, ale jak oglądałem je kiedyś to prawie wszystko mi się podobało oprócz braku zakończenia.
W tym właśnie momencie zabrakło mi słów. W takich chwilach lepiej zapaść się pod ziemię, niż to wszystko ignorować, tomciu.
Ken-chan, powtarzasz się jak zacięta płyta.