Nie jesteś zalogowany.
Witam, zaczynam prowadzić nową strone o anime a mianowicie ma być to sreona z anime do ściągania ale takich tytułów których nie mozna ściągnąc na http czyli np. Ragnarok The Animation, Suzuka, Dears, Tenjou Tenge i inne. Poszukuje osoby która dodawałaby pliki na megaupload [dziennie chociaż po 2 ep.] i która posiadałą by dużo serii anime które ściągneła z torrenta. Poszukuje także osoby która zrobiłaby Laya na stronke wraz z logiem. Na dzień dzisiejszy testowa strona wygląda tak [oczywiście nazwa strony sie zmieni na nazą grupe, to jzu jakaś się wymyśli oraz cały lay do wymiany] www.masnet.pl/user/panime/SpychuAnime/
Kontakt z mną gg 3599138. Zapraszam do współpracy.
Działają już 3eki do Ragnaroka.
Takich projektów jest mnóstwo i zamiast się wspierać wyniszczają się nawzajem.
Pogadaj np z adminem hara ftp. Dobrze by było, jakby kilka takich projektów połączyło się w jeden duży.
Na haraftp byłem adminem ale z dekka był tam syf połowa anime nie działałą a wszystko było zżynane z innych stroon Ja chce zrobic strone z własnym FTp anime który aktualizowałbym poprzez Megauploada. Przede wszystkim chcialbym dodawać takie anime które jets njabardziej poszukiwane na http. Więc to będzie projekt włąsny a nie ściągany. Co do HaryFTp, strona narazie nie funkbjonuje na www.
Ragnarok jest na mojej stronce do sciągnięcia ale dopiero 1 epek zaniedługo dodam nowe.
Ja z chęcią bym się zapisał ale mam za słabe łącze, żeby dodawać pliki. I moja propozycja. Jeśli uda ci się zrobić tą stronkę to zroób od razu ankiete jakie serie dawać
heh u mnie sa już 3 jutro będa kolejne 3 itd. Sorka ze zabrałem ci to anime ale nie miałem pojęcia ze je wystawiłes na swoją strone
Dkai: wiem własnie miałem tak zrobić, napewno cała seria będzie Ragnaroka i Suzuki a dalej to już wy będziecie wybierać. Ankieta już niedługo jak będize nowy lay i logo.
Ostatnio edytowany przez spychu_man (2006-02-13 23:11:50)
Narazie ściągam Suzuke i Tenjo Tenge, więc w niedalekiej przyszłości sie zgłosze. Jeśli będziesz chciał to mnie wezmiesz:)
Ostatnio edytowany przez shinnek (2006-02-13 23:12:36)
hehe Shinnek ja chce jak najwięcej osób, więc pisz na gg. Nie tylko ja chce, wy tez musicie chcieć
Ostatnio edytowany przez spychu_man (2006-02-13 23:15:35)
no ja moge tez pomoc tu masz moj spis
chodz mam slabego upload'a no ale zawsze moge sie pomeczyc
Spoko kontakt gg 3599138 jak co więc odrazu pisać. I pomyslcue nad fajna nazwą grupy.
a spychu mam takie pytanko. ja tez nie mam zbyt szybkiego uploadu ale jak to napisał johnny_lennon zawsze mozna czymś wspomóc a czy chciałbyś (moze to dobry pomysł, Suchy mi go juz wczesniej zasugerował) zebyśmy swoje stronki połączyli w jedną dużą?
Hehe to niezły pomysł, bardzo mi się podoba, widziałem twoją strone i jest cool no zobaczy się ja także nie mam za szybkiego uploada 21kb/s.
Zagadaj do mnie na gg jutro pownieważ dzisiaj już zraa ide spać jutro na 6 do szkoły
ja nie rozumiem... powinnismy rozwija P2P, tak by było lepiej dla wszystkich... przeciez osoby za NATem tez moga sciagac, troche wolniej ale jednak... i nie bylo by problemu z pojemnoscia servera...
Niektórzy wolą jedak http Nieco szybszy.
hehe , ja jestem chetny ale jako pomocna dlon , raczej redaktor pomocnik tworzenie teledyskow i wszystko co zwiazane z manga&anime (troche niekumato napisalem ale jestem po 20 stronach nauki z bioli <ziew>)
oczywiscie projekt typu "zrobcie za mnie wszystko ja tylko podpisze sie na stopce i creditsach..."
Nie ma szans aby takie cos powstalo...
Looknijcie do dzialu "Anime na MegaUpload", tam są epki które uploadował mój kumpel. Może wam się przydadzą.:)
Ehh tym MegaUploadem to bym sie wcale tak mocno nie podniecal Dzisiaj udalo mi sie znalezc kogos kto udostepnil by DaerS epki od 5 do 8 grupy ASG-A. Caly uradowany wchodze na MU i co sie okazuje?? Ze niestety nie moge nic sciagnac poniewaz wszystkie 2000 slotow ktore sa przyznane dla Polski (dlaczego sa takie ograniczenia nie wiem) sa wszystkie zajete No nic moze w nocy uda sie cos sciagnac Ale jak by ktos mial pomysl jak to obejsc to chetnie moglbym sie podlaczyc do tego projektu, bo na uczelni mam dosc szybkie lacze wiec spokojnie moglbym wstawic 2 epki dziennie jesli tylko mial bym co:)
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Ehh tym MegaUploadem to bym sie wcale tak mocno nie podniecal Dzisiaj udalo mi sie znalezc kogos kto udostepnil by DaerS epki od 5 do 8 grupy ASG-A. Caly uradowany wchodze na MU i co sie okazuje?? Ze niestety nie moge nic sciagnac poniewaz wszystkie 2000 slotow ktore sa przyznane dla Polski (dlaczego sa takie ograniczenia nie wiem) sa wszystkie zajete No nic moze w nocy uda sie cos sciagnac Ale jak by ktos mial pomysl jak to obejsc to chetnie moglbym sie podlaczyc do tego projektu, bo na uczelni mam dosc szybkie lacze wiec spokojnie moglbym wstawic 2 epki dziennie jesli tylko mial bym co:)
Taa, też znam ten ból. Według mnie to njalepszy jest chyba uploading, nie trzeba chyba aktualizować, no i transfery są bardzo dobre:). A co do tego DearS, to mógłby ktoś to wrzucić, no ale to na anfo;).
Dears też bedzie na www, ale wszystko w swoim czasie, a co to tych ograniczeń 2000 to troche za mało, no ale niektórzy mogą wykupić sobie PREMIUM Oczywiście ja się nie bawie w takie dziadostwo. Czasami jak jest już 2000 osób, wystarczy co chwile odświeżać aż będzie, często tak robie. A co do redkacji to pisac pisac nagg każda pomoc sie przyda!!
Ostatnio edytowany przez spychu_man (2006-02-14 08:21:25)