Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam zmieniałem już 3 razy hasło i nadal nie wchodzi nowe na głównej stronie, a na forum śmiga bez problemu.
Jestem ciekaw czy ktoś jeszcze na forum ma ten problem?
PS. Pierwszy post więc Witam Wszystkich Użytkowników forum oraz przede wszystkim Administratorów
heja
ja miałam to samo jak się logowałam pierwszy raz. ale poczekałam do następnego dnia i weszło. nie znam się, ale wydaje mi się że po prostu na forum szybciej się aktualizuje niż na stronie.
Ostatnio edytowany przez Myore (2011-07-18 23:34:21)
jiii~
Dzięki za rade lecz mijają już 2 dni i w dalszym ciągu nie mogę się logować na głównej jedynie na forum
Prosił bym o jakieś inne rady bądź jakąś ingerencje admina forum/stronki.
Pozdrawiam Krystian
Ostatnio edytowany przez KiLoS102 (2011-07-20 13:58:36)
Kiedyś po paru głębszych będąc pod lekkim wpływem napojów zawierających alkohol*, postanowiłem zmienić sobie hasło i miałem ten sam problem... Użyj przypominania hasła na głównej, dostaniesz na mail nowe hasło na stronę główną, a potem możesz sobie je zmienić na jakie chcesz.
*poprawność polityczna
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2011-07-20 14:52:56)
Niby wszystko się zgadza z tym co piszesz, lecz nie czytasz wypowiedzi wcześniejszych (a dokładnie mojej pierwszej).
PS. Problem nadal występuje na głównej
Pozdrawiam Krystian
może to problem przeglądarki, ciasteczek itp, próbowałeś na innej ???
mialem to samo, jedyne co pomoglo mi w tym wypadku to inny mail w przypadku konta na forum i inny na stronie glownej, bo to sa dwa odmienne konta
ara ara...
mialem to samo, jedyne co pomoglo mi w tym wypadku to inny mail w przypadku konta na forum i inny na stronie glownej, bo to sa dwa odmienne konta
Hmmm... jeśli by tak było jak mówisz to przy zakładaniu konta na głownej(http://animesub.info) nie przekierowywało by na forum lecz pozostawało nadal na głównej i tam by sie dokonywało wypełniania formularza do założenia konta.
Pozdrawiam Krystian
Ja miałam podobny problem co ty, czyli nie mogłam sie zalogować na główna kiedy bez problemu mogłam na forum.
Użyłam przypominania hasła na głównej, tak jak poprzednik zalecił i teraz mogę sie normalnie zalogować, spróbuj, może też ci coś pomorze :)
pozdrawiam ^^
może też ci coś pomorze
Słownik do ręki.
^ Może dziewczynie chodziło o Pomorze Gdańskie. :/
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Cześć. Mam ten sam problem co kolega KiLoS102. Próbowałem już wielu metod, m. in. przypomnienie hasła proponowane przez rima, odczekanie kilku dni na aktywację konta, zmiana przeglądarki, a także założenie nowego konta, za każdym razem z tym samym skutkiem. Może ktoś ma jeszcze jakiś pomysł, który mógłby pomóc w tym przypadku?
Witam,
postaram się przyjrzeć logowaniu i rejestracji jeszcze w tym tygodniu.
EDIT:
Hmm... testowo zarejestrowałem się jako user i z sukcesem zalogowałem na forum i na głównej.
Przy okazji przeprowadziłem audyt zmiany hasła i zdaje się, że przy zmianie hasła na forum, nowe hasło w serwisie było generowane nieprawidłowo
Błąd naprawiłem.
Ostatnio edytowany przez Kane (2011-08-31 19:50:15)
Imperare sibi maximum est imperium
Wielkie dzięki Kane za rozwiązanie problemu^^ Po naprawach jakich dokonałeś wystarczy ponownie zmienić hasło na forum, a następnie zalogować się na stronie głównej ANSI.
Strony 1