Nie jesteś zalogowany.
Witam wszystkich serdecznie,
jestem prezenterką w radiu Banzai.
Chciałabym Was zaprosić na stronkę naszego radia- www.banzaifm.pl
Założyłam ten temat, ponieważ obecnie poszukujemy grafika, który stworzyłby layout dla radia Banzai.
Jeżeli jest ktoś zainteresowany,
proszę o zgłoszenie się do mnie pod nr GG: 26591225
Z góry wielkie arigatou!
Pozdrawiam,
Nagisa (Zuza)
Radio wróciło do życia? Kiedyś słuchałem, ale później zaczęła wam ostro wpadać liczba audycji i przestałem
Wróciło do życia. Niedługo audycje chociażby z taką osobistością jak Mr Jedi, więc zapraszam. Dzisiaj jest audycja konkursowa- do wygrania wejściówka na konwent.
Tak swoją drogą,
przydałby się jeden tłumacz i typesetter.
Niedługo ruszamy z zakładka teledyski, a oto jeden z przykładów naszej banzi'owej twórczości:
http://www.youtube.com/watch?v=1nv9KHMV … ideo_title
Ostatnio edytowany przez nagisa (2011-07-13 19:29:15)
Słucha się tego czasami .Stronkę macie ubogą, ale niektóre audycję są lolowe, a i prezenterzy fajni. Kto jeszcze nie słuchał, niech da temu radiu szansę.
Haha, dziękuję, cieszę się. ^^
Już was lubię. Ledwo co wszedłem, a już dostałem wejściówkę na konwent
Również możliwość pobrania.
Ale póki co, szukamy grafika. xD Koder się zbuntował i powiedział, że takiego laya, jakiego ostatnio dostaliśmy... nie będzie kodował... Więc... HELP!
Nie lubię krytykować, ale prawdę mówiąc DLA MNIE audycje są "głupkowate", przynajmniej było tak 6 miesięcy temu.
Przykład: Prezenterka coś mówi i zaraz słowa: "hihihihihih..." , "Lol" i tak dalej.
Oczywiście nie wiem jak jest teraz, ale taka jest moja opinia.
Rozumiem, że audycje nie każdy lubi "sztywniaków", ale jakieś granice powinny być.
Pozdrawiam.
PS: Co do laya to poparłbym kodera. Za piękny to on nie jest.
TO JEST MOJA OPINIA, WIĘC NIE OBCHODZĄ MNIE CZYJEŚ PUNKTY WIDZENIA W TEJ SPRAWIE. TAK, WIĘC PSEUDO-PRAWNIKOM nie odpisuje ; d
Hahaha, ekhm, obecny lay jest layem starym. Nowego laya zakładam, że nie widziałeś.
Poza tym, tak było kiedyś, a ksiazki się nie ocenia po okładce, prawda?
Teraz są nowi prezenterzy. Sama jestem prezenterką w tym radiu od 3 miesięcy?
w każdym razie, posłuchaj radia dzisiaj. Od 16 do 22 grają prezenterzy. Wtedy oceniaj.
Enjoy~
Ostatnio edytowany przez nagisa (2011-07-14 13:06:00)
No to już dość sławna i dobra ekipa zajmie się nim ;] , pozdrawiam moja miłości :*
Skoro koder wam się zbuntował to mogę zasugerować wejście tu: http://airon.vot.pl/Webmaster/. Może skorzystacie
PS: To nie moja strona, kolegi
Hmmm, ta strona coś nie działa. xDD
Możliwe, że została już usunięta, ale GG Airona znasz ^^
Konto zostało zawieszone.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Cytat ze strony http://www.fairytailnakama.pl/news.php:
Witam wszystkim. Niestety mam wam do przekazania złą wiadomość.
Wczoraj 16 Sierpnia 2011 roku Radio Banzai zaprzestało nadawanie oraz zamknęło swoją stronę.
Jest nam z tego powodu bardzo przykro, bo, jak dobrze wiecie, mieliśmy z nimi wieloletnią umowę, w czasie której przeprowadzili z nami wywiad, który nie miał być ostatni. To smutne, że radio po wspięciu się na szczyt musiało zostać zamknięte. Jednak wszystko, co dobre, ma swój koniec. To, co dobre, ma też swój początek.
Jak zostałem poinformowany. W trakcie budowy jest inne, znacznie lepsze radio o tematyce japońskiej.
No nic. To czekamy na reaktywację ^^.
Nick na ANSI: bobek784v2
A jakieś powody? Kogo obchodzą takie suche newsy. Podobno coś z prawami autorskimi i licencjami xD
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime