Nie jesteś zalogowany.
Mod który offtopuje. Najs.
Ty, to jak Mró :O
Ty, to jak 90% polskich grup fasuberskich (o ile się utrzymają)
Ostatnio edytowany przez _KiRA (2010-06-01 01:52:18)
Koniec tego A Ty, dest, skończ męczyć ludzi
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Quithe taka rola fana by się upominać!! >.<
sorrki za kolejne duble (ale ktoś musi się upominać ;> )
Podobno prace ruszyły >.< a tu taki zastój miesięczny :<
Panie, daj pan se spokój, nie dożyjesz nim projekt zakończą.
Quithe taka rola fana by się upominać!! >.<
No ale nie cały czas.
Napiszę ci to, co modne jest - "będą, kiedy ktoś zrobi". Przeczytaj sobie to, jak znów będziesz chciał zadać pytanie.
Od mojego ostatniego pytania minął bardzo długi czas... (wręcz bym powiedział w ch.. długi ^^") czy ma szanse wyjść jeszcze parę odcinków... przynajmniej jeszcze jeden :<?
Ostatnio edytowany przez dest (2011-01-16 01:29:55)
Od mojego ostatniego pytania minął bardzo długi czas... (wręcz bym powiedział w ch.. długi ^^") czy ma szanse wyjść jeszcze parę odcinków... przynajmniej jeszcze jeden :<?
Panie, daj pan se spokój, nie dożyjesz nim projekt zakończą.
Cytatem na cytat odpowiem.
Heh, projekt chyba umarł śmiercią naturalną. 2 lata temu chyba wysłałem swoje napisy do korekty i do dzisiaj nic
Na mbella zwaliła się lawina reallife xP
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Endru dałeś mi tylko głupią nadzieję, że wyszedł jakiś odcinek :< aczkolwiek treaz wiem, że coś jest przetłumaczone ;D
szkoda tez zaluje ://
Tak wyłaniam ten projekt
Raz na jakiś czas można przypomnieć ;> a nóż ktoś się znajdzie i zrobi chociaż jeden chap
Tak wyłaniam ten projekt
Raz na jakiś czas można przypomnieć ;> a nóż ktoś się znajdzie i zrobi chociaż jeden chap
Nie tak dawno Quithe pisał w jednym z tematów o tym żeby kopnąć mbella i aktywować ten projekt ale raczej wątpię żeby coś z tego wyszło.
PS ja tam torrenty ciągle seeduje
Niestety osobiście będę mógł to zrobić na jesieni, więc bijcie teraz do niego na PM, że chcecie reaktywacji
hejka, sam bym z chęcią ruszył projekt, bo mi się już "ckni" coś przetłumaczyć, ale życie jest bezlitosne. Skończyłem właśnie ostatni semestr i muszę napisać i obronić pracę magisterską , a sił i czasu jak na lekarstwo. Tak więc reaktywacja z mojej strony możliwa jest dopiero późna jesienią.
Pozdrawiam.
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Przy takim zapale jaki towarzyszył na początku to projekt skończyło by się pewnie do końca sierpnia (na liście 21 tłumaczy). Niestety jeżeli nikt tego nie chwyci i wspólnie z 2,3-ma osobami nie poprowadzi do celu to nigdy się go nie skończy.
Zaciekawił mnie tytuł dlatego też ściągnę i obejrzę to co jest póki co
Jak mi się spodoba (a już widzę, że tak będzie) to od razu mogę zadeklarować pomoc przy korekcie. Jednak tylko jeśli chodzi o błędy ortograficzne i stylistyczne na tyle ile to będzie możliwe. Jakichś błędów w tłumaczeniu ruszać nie będę ze względu na braki językowe
Także trzymam kciuki
Także tego... czyli w zime mam się upominać znowu xD? tyle czekałem to i jeszcze troche poczekam jest iskierka nadziei
Ostatnio edytowany przez dest (2011-12-28 01:27:38)
Nie, po prostu wrzuciłem, to co zrobiłem na rzecz projektu ANSI. Hardek w lesie, a tak to sobie przynajmniej niektórzy obejrzą po polskiemu. Ostatnie słowo jeszcze nie padło...
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...