Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam!
Mam nadzieję, że wybrałem odpowiedni dział ;P
W każdym razie, szukam kogoś do pomocy, ofc najlepiej z doświadczeniem (photoshop, itp) - chodzi o czyszczenie mang -> samą edycję i TS - niekoniecznie, z tym sobie poradzę.
Czy ktoś chciałby pomóc?
Chcesz żeby ktoś ci wytłumaczył, czy miał czyścić scany?
Poza tym zależy co masz zamiar tłumaczyć to może bym dołączył do joba^^
Oh, żałosny cieniu związany w ciemnościach patrzący z pogardą na ludzi, sprawiając iż cierpią, twa dusza pogrążyła się w karmie grzechu. Chcesz się przekonać czym jest śmierć?
Nie, pewnie chce wydębić info, żeby na swoim forum zrobić poradnik, jak to z kodowaniem/timingiem/karaoke było
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
@qwig
Hmm, skoro napisałeś posta nie wnoszącego nic do tematu, to może i sam dodam odpowiedź, nic nie wnoszącą do niego
Nie, poradnika nie mam zamiaru robić - zazwyczaj nie robię poradników do rzeczy w których sam się zbytnio nie orientuję
Co do karaoke, to cały poradnik robiłem sam , w oparciu o własną wiedzę (którją jakby nie patrzeć sam zdobyłem z różnych źródeł informacji w tym takze z innych tutków ). Wiedziałem, że są rózne poradniki ale jakoś nie spotkałem wtedy żadnego poradnika video w PL
@Hero
Nie, poradnik mi nie potrzebny, bo widziałem już parę, ale nie mam zbyt dużej wprawy i doświadczenia w obróbce grafiki i cięzko mi to idzie - z prostymi chmurkami nie ma problemu, ale bardziej skomplikowane rzeczy na róznych tłach, czy na kolorowych stronach - z tym jest już ciężko.
Jeśli chodzi o serię, to jakiś czas temu zaczałem jedną - Sankarea -> wydałem już (zaledwie ;p) dwa pierwsze czapki, 3ci jest juz praktycznie gotowy ale nie miałem już czasu aby poprawić parę rzeczy. W przeciągu parunastu dni mam zamiar wznowić pracę nad tym projektem + mam na oku parę innych tytułów z których 2 - 3 na 100% będę tłumaczył.
Jeśli chodzi o Sankarea`ę to wszystko robiłem sam, efekt pracy można zobaczyć tutaj:
IMO wyszło chyba OK - jak na pierwszy raz xD
Ostatnio edytowany przez tymek88 (2011-08-13 20:47:06)
Strony 1