Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
No i pytanie czego 60
Ty dulowaty userze!
A co mi tam, też zgłoszę: nie wiem, na ile to możliwe, ale [...] co poniektórzy użytkownicy zarejestrowali się forum jeszcze za komuny
To są userzy zarejestrowani przed powstaniem forum. "Coś" z tym zrobię :-)
[...]Taki paskudny błąd mi się dzisiaj rzucił w oczy (przy zgłaszaniu postów do moderacji) : >
Poprawiłem.
Imperare sibi maximum est imperium
Automat cytujący nie uwzględnia płci. Idealnie by było, gdyby reagował na znaczek płci wybrany przez użytkownika. Jeśli to zbyt trudne, to niech chociaż wrzuca "napisał/a" jak na innych forach.
@dół: czemu nie, skoro część użytkowników nie potrafi się zdecydować, jakiej jest/chce być płci... W każdym razie sugestia, że to forum nie jest doszczętnie opanowane przez facetów, byłaby miłym ukłonem w stronę mniejszości
Ostatnio edytowany przez hikikomori (2013-06-01 23:41:37)
@góra
Dobre, gdyby ktoś nie określił płci, niech ma w rodzaju nijakim.
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
Strony Poprzednia 1 2 3 4