Nie jesteś zalogowany.
Kultowa już dzisiaj seria opowiadająca o Rycerzach Ateny, wojownikach posiadających nadprzyrodzone moce i odzianych w Święte Zbroje. Seria, którą każdy fan anime powinien chociaż znać. Przez jednych kochana, przez innych znienawidzona. Popularna również w Polsce za sprawą nieistniejącego już kanału RTL 7.
AniDB
Pegasus Box to odcinki 001-024
DVD:
Wideo: 720x544 x264
Audio: AAC (japońskie)
Napisy: ass (polskie)
Nocną porą dodaję linki do drugiej wersji odcinków 3 i 4.
Linki do odcinków 5 i 6 można znaleźć w pierwszym poście.
Możecie ściągać drugą wersję odcinków 7, 8 i 9.
Kolejne dwa odcinki w wersji drugiej do pobrania jak zwykle z MegaUpload bądź MediaFire.
Można pobierać dwunasty odcinek.
Wersja druga trzynastego odcinka gotowa, jeszcze tylko 14 ep i całość będzie na powrót online, co oczywiście nie znaczy, że nie wydamy wersji drugiej tychże odcinków.
Całość znowu jest online, teraz linki nie padną już tak szybko. Nawet Rycerze się wzruszyli.
Można pobierać 15. odcinek w wersji drugiej. Zainteresowanych informuję, iż kolejne odcinki udostępnię, gdy wersja druga wszystkich wcześniej wydanych (21) zostanie zrobiona.
Kolejne dwa odcinki w wersji drugiej.
Osiemnasty odcinek w drugiej wersji gotowy. Jeszcze tylko trochę i zaczynamy wydawać całkowicie "nowe" odcinki.
Można pobierać 19. odcinek w wersji drugiej.
Chyba będę dodawał do newsów jakieś obrazki, żeby je trochę urozmaicić.
Gdyby komuś byłyby potrzebne, to zaktualizowałem wszystkie softy. Pliki identyczne jak te w drugiej wersji hardów.
Druga wersja odcinków 20 i 21 już dostępna. Można wreszcie udostępniać nowe odcinki.
Obiecany screen:
skąd pobierasz takie ładne odcinki?
Domyśl się, gdyż myślenie nie boli. Podpowiem, że parę lat temu skodował je z DVD mój francuski znajomy, a do dzisiaj wiele grup z różnych krajów "pożyczyło" sobie owe ripy. Szczególnie popularne i stosunkowo szeroko dostępne jest wydanie z wmuksowanymi angielskimi shitsubami. Tyle że wiadomo, iż seans z nimi nie należy do przyjemnych...
Jak to ktoś ciekawie gdzieś określił: "To nawet nie jest angielski".
Najlepiej poczekaj na nasze wydania. Tworzymy je i wrzucamy na 2 różne serwisy właśnie z powodu niezwykle niskiej dostępności na necie.
jakbyś tłumaczył rycerzy regularnie to ja bym się za to nie brał. Jak mam się domyśleć skoro w necie większość jest z lektorem, a ja tylko znalazłem wersje avi 180 mb
jakbyś tłumaczył rycerzy regularnie to ja bym się za to nie brał. Jak mam się domyśleć skoro w necie większość jest z lektorem, a ja tylko znalazłem wersje avi 180 mb
Powtórzę: I właśnie dlatego robimy te "hardy", a nie ograniczamy się do samych napisów, gdyż wiele osób miało problemy ze ściągnięciem wersji, do której pasowałby nasze napisy (np. mało seedów, odcinki tylko na Ircu) i zwracało się do mnie z taką prośbą.
W każdym razie ładniejszego wydania w necie nie znalazłem, a już na pewno nie przy takiej wadze, co prawda, dźwięk mógłby być lepszy, ale darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby.
Spokojnie, teraz odcinki będą już wychodzić dużo częściej, gdyż cały przeznaczony na tłumaczenie anime czas jest zarezerwowany tylko na serie z uniwersum Saint Seiya. Nawet w tej chwili piszę to, robiąc sobie przerwę od jakże zacnego tłumaczenia. Weź jednak poprawkę na to, że nie zależy to tylko ode mnie, gdyż tworzy je grupa, a nie tylko i wyłącznie ja (no dobra, opóźnienia to moja wina). Niemniej jak już wielokrotnie wspominałem, nie porzucam serii i prawie na pewno ją dokończę, jak i wszystkie pozostałe OVA i filmy kinowe z tego uniwersum.
Będę czekał aż skończysz wszystkie odcinki i dopiero wtedy wezmę się za oglądanie ich. I ogólnie to gratuluje za wytrwałość
PS. Jak chcesz przedłużyć żywotność plików to polecam http://www.multiupload.com/ wrzucasz tutaj a on na 6 innych serwisów przerzuca. Ja tak dla pewności robię z moimi wydaniami.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
W końcu całkowicie nowy odcinek, a mianowicie 22.
I zwyczajowy już screen: