Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
a ja lubię muzykę z bleacha, Ghost in the Shell,elfen lied, ...
mam pytanie, jak nazywa sie utwór który leci w bleachu (chyab we wczesneijszych odcinkach) wtedy gdy Ichigo nabiera mocy, zaczyna walczyć,jego pieśń ...kurde nie mogę tego znaleźć
Może number one?
Heh... Uwielbiam Yoko Kanno :-)
OST do Wolf Rain's Jest moim najlepszym Soundtrackiem Anime...
Uwielbiam jeszcze Kaijura Yuki -> Miedzy innymi NOIR czy Tsubasa Chronicle
Muzyke z Blaech'a lubie Tylko z sentymentu.. gdybym nie obejrzał Anime to moze 2 kawałki by mi sie podobały, w notach ogólnoswiatowych ma niewiele 4na10... Muzyka z naruto... Ech nie moge sie przegryźć.. Ktos tu wymieniał Elfen Lied... ogladałem anime.. w ciagu chyba 2 dni, zachlapałem krwią monitor, ale zeby muza mi jakos utkwiła w pamięci...Nie przypomninam sobie...
Bez wątpienia Pani Yoko Kanno jest Najlepsza i jeszce dołożyc panią Maaya Sakamoto to juz wypas...[ukryty]
widze ze mam troszkę do nadrobienia, fajnie ze umieszczacie źródła skad mozna ściagnac muzyką
a ja lubię muzykę z bleacha, Ghost in the Shell,elfen lied, ...
mam pytanie, jak nazywa sie utwór który leci w bleachu (chyab we wczesneijszych odcinkach) wtedy gdy Ichigo nabiera mocy, zaczyna walczyć,jego pieśń ...kurde nie mogę tego znaleźć
ai_suru dokładnie ten kawałek nazywa się Number One, a wykonuje go Hazel Fernandes :-) znajduje się on na pierwszym OST z Bleach'a a tak btw. ukazał się w końcu OST 2 do Bleach'a?? bo jakoś do tej pory nie zauważyłem (a raczej nie usłyszałem) nowego wątku muzycznego w Bleach'u poza tymi związanymi z nową historią po zakończeniu akcji w Soul Society... a ten numerek z Bleach'a (czyt. Number One) leci u mnie codziennie!!![okej] Najbardziej podobał mi się w scenie gdy ratował Rukie na tym moście chyba zaraz go sobie raz jeszcze obejrze bo ten odcinek i odcinek gdy się zjawił, aby uratować Rukie już na ceremoni jej śmierci to dla mnie odcinki the best
~blackhayate
odwiedziłam polecana przez Ciebie stronke, rzeczywiscie jest świetna, ale jak mogę ściągnać konkretny kawałek, bo narazie tylko śłucham
Wiele ost znajduje sie pod tym adresem:
tyle że transfer jest
miłego zasysania
Pozdro
Witch Hunter Robin - Half Pain i shell, w nostalgicznych chwilach
Moze troche zle sformuowalem moj post ze lubie opening z elfen lieda. otoz moze nie sam opening, ale ta melodyjka z tego pudelka (chodzi mi o ta wersje piano)
a i jeszcze jedno. wiecie gdzie moge znalesc piosenke lilium tylko tylko nie wiersje saint i opening, chodzi mi o ta bez wokalu.[respekt]
Ostatnio edytowany przez karoleq114 (2006-02-16 23:19:09)
A ja polecam UVERworld a ich najnowsza płytka to jest zaj****** a nosi nazwe UVERworld - Timeless
Mam pytanie:
Jaki tytuł nosi najnowszy ending bleacha?
słucham tego naprawde dużo(...)last exile
Szacunek, że się przyznałeś do Last Exile, od którego (z muzyką włącznie) byłem swego czasu uzależniony ("animejunkie", hehe). Mało kto wymienia na tym forum tytuł Last Exile, a to wszak samo gęste.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2006-02-17 00:17:22)
Mam pytanie:
Jaki tytuł nosi najnowszy ending bleacha?
SunSet Swish - "My Place" też mi się spodobał
Mam tak samo jak ty ~Duo11
Strony Poprzednia 1 2