Nie jesteś zalogowany.
Ej, ale weźcie się trochę przykładajcie, a nie bierzecie pierwszą lepszą fotkę z google'a, bo od niechcenia nawet sprawdzam, a wówczas już wiem prawie wszystko.
Giant Robo Gaiden Ginrei
Postać to chyba Ginrei właśnie.
Jeżeli się nie pomyliłem co do postaci, to zadawaj raz jeszcze, Zarathustro. Z góry ceduje swe potencjalne jeszcze nienabyte uprawnienia.
Sheryl Nome.
Powinienem dać tą z zielonymi włosami, byłoby trudniej.
Twój ruch.
Minase Yuka // 11 Eyes
Jeżeli znów się nie mylę, ceduję tym razem na Ciebie Kenshiro me uprawnienie do kontynuacji zabawy.
Tu macie jakiegoś MAD-a (trzeba mieć konto na nicovideo by zobaczyć; były kiedyś jakieś stronki front-endowe obchodzące to, ale nie pamiętam adresów), w którym jest ta fotka. Tak jakby ktoś był zainteresowany.
Weźcie się przykładajcie i wrzucajcie coś, czego w sieci nie ma, a przynajmniej google tego nie zindeksował. Wtedy jest ciekawiej.
Nagisa Risako // Aika R-16
Weź się przyłóż. Dalej Twoja kolej, Kenshiro (no chyba, że się pomyliłem).
No... tytułu nie znam a i internet wreszcie nie podpowiada. Ja pasuję, niech Ci co znają się wykażą.
Widzę tylko tyle, że to nie jest jakiś najnowszy tytuł, przypuszczalnie z zeszłego wieku (ewentualnie początek tego).
Chyba któreś z książąt z Soul Huntera tylko mi to tło nie pasuje.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Nie chciałbym być posądzany o zabicie (po latach) kolejnej zabawy na tym forum, więc (chyba) odgadnę:
Rumi // One: Kagayaku Kisetsu e
Kenshiro, wygląda, że to było za ciężkie, bo chyba nikomu nawet nic do głowy nie przychodziło. Ja nie mam czasu by być responsywnym w najbliższych dniach, więc jak możesz, to zadaj coś łatwiejszego, żeby ktoś mógł od Ciebie przejąć tę pałęczkę zadającego.
Ostatnio edytowany przez przemoc (2011-09-16 18:57:46)
Niech zada kto chce.
To może ja (przepadła mi kolejka, nie było mnie przez parę Tygodni i nie wiedziałem że zgadłem)
Ostatnio edytowany przez Shinigami-sama (2011-09-20 20:04:24)
"Symmetry, that is what I enjoy aesthetically."
Death The Kid
Sakashita Yuzuyu/Aishiteru ze Baby.
ed:
Usunąłem znak zapytania, bo to na pewno to, na malu jest takie samo zdjęcie.
Ostatnio edytowany przez dulu (2011-09-20 20:15:35)
dokładnie
"Symmetry, that is what I enjoy aesthetically."
Death The Kid
Podpowiedź :