Nie jesteś zalogowany.
Przypomniało mi się coś. xD http://www.youtube.com/watch?v=6a0VTmvoSpI
Ja chcę, żeby Dragon ball miał taką grafikę
Ostatnio edytowany przez Goku_SSJ (2011-09-13 22:16:38)
Pierwszy post zedytowany. Znajdziecie tam dwa zrzuty z nowej wersji (rip z Dragon Boksa). To wersja finalna. Do pobrania za kilka godzin
No i gra muzyka, ale trzeba będzie od nowa pobierać a to już mniej fajowe
W pierwszym poście znajdziecie link do pierwszego odcinka. Jutro będzie dodany na nasza stronę.
Obraz wygląda zdecydowanie lepiej niż ostatnio, ale nadal jest nijaki, po prostu mdły, taki bez wyrazu. Patrząc na ustawienia x264 i twoje zamiłowanie do usuwania szczegółów, to nic lepszego wycisnąć nie jesteś w stanie. Darkstary się ucieszą, czyli prawdopodobnie większość twoich odbiorców.
Zwiadowca skoro taki z ciebie specjalista, to dołącz do niego do grupy i się tym zajmij a nie krytykujesz ciągle.
@darkstar123 - Nie karm trolla. Przychodzi tu, bo musi wyładować frustrację po szkole.
Na dniach wrzucimy dwa odcinki (drugi i dwudziesty ósmy).
Ostatnio edytowany przez Rivriet (2011-09-16 17:21:59)
Uwaga od modka:
Koledze "Zwiadowcy" radzę hamować język i skończyć z personalnymi docinkami, inaczej szybko się pożegnamy.
"Skazany na zajebistość"
nic lepszego wycisnąć nie jesteś w stanie
Bardzo dobre daje rady.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Ktoś kto chce dać dobrą radę szczegółowo wyjaśnia o co mu chodzi i jak powinno być to zrobione. Natomiast większość z was "ekspertów" się wymądrza i nic konkretnego nie pisze. Jak ma to tak wyglądać, to przestańcie biadolić. Nikt wam nie karze tego oglądać. Typowe "polaczki".
Mogę się mylić, bo nie śledzę całego wątku, ale to chyba dzięki Zwiadowcy obraz jest ładniejszy, nie ma tylu wchłoniętych elementów i ma normalne kolory. Tak czytając post 171.
Ktoś kto chce dać dobrą radę szczegółowo wyjaśnia o co mu chodzi i jak powinno być to zrobione. Natomiast większość z was "ekspertów" się wymądrza i nic konkretnego nie pisze. Jak ma to tak wyglądać, to przestańcie biadolić. Nikt wam nie karze tego oglądać. Typowe "polaczki".
A najlepiej, żeby w ogóle ktoś zrobił to za niego, nie? Nikt nie powiedział, że dobre muszą być pisane pięknym językiem. Dzięki tym złym radom wyszło na +, więc?
ale to chyba dzięki Zwiadowcy obraz jest ładniejszy, nie ma tylu wchłoniętych elementów i ma normalne kolory. Tak czytając post 171.
Nie, dzięki użytkownikowi Tai_. To on pokazał "wchłonięte" elementy, a Zwiadowca jedynie co zrobił, to szastał od początku rynsztokowym językiem.
A najlepiej, żeby w ogóle ktoś zrobił to za niego, nie?
Dobrze, to teraz na ANSI, gdy dane mi będzie ocenić jakieś napisy, zamiast pisać, gdzie autor subów zrobił błąd, będę posługiwał się językiem Zwiadowcy: "Chujonapisy, a nie napisy! Ohyda! Zobacz, co żeś odwalił z przecinkiem! Ale ty tego nie potrafisz poprawić, bo jesteś za głupi. Ba, nie stać Cię na to, a napisy spodobają się tylko wysłannikom o. Rydzyka".
Ostatnio edytowany przez Rivriet (2011-09-16 19:59:00)
ale to chyba dzięki Zwiadowcy obraz jest ładniejszy, nie ma tylu wchłoniętych elementów i ma normalne kolory. Tak czytając post 171.
Nie, dzięki użytkownikowi Tai_. To on pokazał "wchłonięte" elementy, a Zwiadowca jedynie co zrobił, to szastał od początku rynsztokowym językiem.
No ok, ale gdyby nie Zwiadowca, Tai by tu zadka pewnie nie ruszył i niczego nie wskazał. Obraz pozostałby taki sam. Tak, po chamsku, ale rezultat to dało.
A najlepiej, żeby w ogóle ktoś zrobił to za niego, nie?
Dobrze, to teraz na ANSI, gdy dane mi będzie ocenić jakieś napisy, zamiast pisać, gdzie autor subów zrobił błąd, będę posługiwał się językiem Zwiadowcy: "Chujonapisy, a nie napisy! Ohyda! Zobacz, co żeś odwalił z przecinkiem! Ale ty tego nie potrafisz, bo jesteś za głupi. Ba, nie stać Cię na to, a napisy spodobają się tylko wysłannikom o. Rydzyka".
Śmiało. Będę czekał.
I na Boga, naucz się cytować.
Patrząc na ustawienia x264 i twoje zamiłowanie do usuwania szczegółów, to nic lepszego wycisnąć nie jesteś w stanie.
Ktoś to przeczytał choć raz? Bo w połączeniu ze wcześniejszymi postami - dotyczącymi usuwania ziarna (czyli też szczegółów) - daje to dość klarowną wypowiedź...
Co się tak uczepiliście. Mądrzyć się każdy potrafi, ale jak przyjdzie do działania to nie ma chętnego. Nikt wam tego ściągać ani oglądać nie karze. Możecie sobie sami zrobić według waszego uznania i dopasować napisy. Mi pasuje jakie jest, bo bawić się w takie pierdołki nie mam zamiaru ani czasu na to też nie mam, bo jestem edytorem mang.
Ostatnio edytowany przez darkstar123 (2011-09-16 20:40:47)
Co się tak uczepiliście. Mądrzyć się każdy potrafi, ale jak przyjdzie do działania to nie ma chętnego. Nikt wam tego ściągać ani oglądać nie karze. Możecie sobie sami zrobić według waszego uznania i dopasować napisy. Mi pasuje jakie jest, bo bawić się w takie pierdołki nie mam zamiaru ani czasu na to też nie mam, bo jestem edytorem mang.
Powtarzasz się.
A jeśli jakoś to wpłynęło jakość wydania, to cała dyskusja, choćby nie wiem, jak chamska, jest na plus.
Ty dulowaty userze!
Wyrażać opinię może każdy - i musisz się z tym pogodzić, darkstar123 - wbrew pozorom może to w czymś pomóc, gdy ktoś ma umysł dość otwarty lub chce mu się coś poprawiać.
Interpunkcję już przemilczę.
Żeby nie było, że "się wymądrzam i nie piszę nic konkretnego":
- każe od kazać (wydawać rozkaz albo polecenie)
- karze od karać (wymierzać karę)
PS. A konstruktywna krytyka jest z reguły znacznie lepsza niż czcze pochlebstwa.
Ostatnio edytowany przez LordCrane (2011-09-16 21:09:27)
Następnym razem zwróć mu uwagę poprzez prywatną wiadomość, zamiast zaśmiecać temat.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime