Nie jesteś zalogowany.
Rycerze z Brązu odkrywają, że na ich życie i złotą zbroję czyha Wielki Mistrz Arles, który rządzi greckim Sanktuarium. Wysyła on Srebrnych Rycerzy, wojowników, którzy teoretycznie są znacznie silniejsi niż nasi przyjaciele, z zadaniem odzyskania hełmu złotej zbroi i przede wszystkim pozbycia się Seiyi, mającego największe szanse zostania Złotym Rycerzem. Czy Rycerz Pegaza ujdzie z życiem? Co skrywa przeszłość Saori Kido? Przekonajcie się sami...
AniDB
Dragon Box to odcinki 025-048
Wideo: 720x544 x264
Audio: AAC
Napisy: ass
Można pobierać 25 odcinek Saint Seiya, czyli pierwszy należący do tak zwanego Dragon Boxa.
Pamięta ktoś tego pana z obrazka? Mimo iż bym niezwykle ważną postacią, prawie nie występował w serii.
PS. Okładka Dragon Boxa prezentuje się jakoś mniej okazale niż poprzednia, czyż nie?
Można pobierać 25 odcinek Saint Seiya, czyli pierwszy należący do tak zwanego Dragon Boxa.
Czyli od teraz będą wypuszczane hardki, tak?
Od początku są wypuszczane hardy, po prostu softa nie zdążyłem dodać na ANSI, bo musiałem pilnie gdzieś wyjść.
26 odcinek gotowy.
Można pobierać 27. odcinek.
Można pobierać kolejny, czyli 28, odcinek. Dzisiejszy screen jest naprawdę brutalny, chociaż można zauważyć pewną schematyczność.
Link do 29 odcinka w pierwszym poście.
30 odcinek gotowy. Od dwunastej minuty macie chyba najbardziej tandetną scenę w całej serii, przynajmniej moim zdaniem.
dlaczego uważasz, że ona jest tandetna, mi się wydaje całkiem ładna
dlaczego uważasz, że ona jest tandetna, mi się wydaje całkiem ładna
Tandetna scena Zależy od gusta, ale fakt, że później takich "ckliwych" scen w zasadzie nie ma, o czymś świadczy. Teoretycznie podobna scena w 36 odcinku prezentuje już sobą "wyższy poziom", że tak to ujmę.
Ja nigdy nie lubiłem zakończenia tej serii. Zawsze mi się wydawało, że Seiya i Saori coś do siebie czują. I kurde no ale na każdym kroku było to widać. Szkoda, że autor jakoś tego nie rozwinął. Tego mi brakowało zawsze w tej serii.
Ostatnio edytowany przez darkstar123 (2011-09-15 23:14:40)
"Była to surowa i niedostępna dziewica, postawy olbrzymiej, wielkiej siły i niezłomnego hartu. Nigdy nie myślała ani o miłości, ani o małżeństwie" - Jan Parandowski Mitologia.
Wiem, że Saint Seiya z mitologią ma niewiele wspólnego, ale zawsze
Hehe, ale tego właśnie brakowało w tej serii
'Brakowaniem' nie zmienisz pan liczącej sobie kilka tysięcy lat klasyki
Można pobierać 31 odcinek, jest on wyjątkowo brutalny, mamy odcinanie łbów i kończyn itd. W sumie nie pamiętam, jak mocno był on ocenzurowany na RTL 7, ale Francuzi na pewno sporo wycięli.
Kolejny odcinek do pobrania; linki jak zawsze w pierwszym poście.
33 odcinek do pobrania. W sumie dosyć nudny, ale cóż poradzić...
MegaUpload coś szwankuje (ale wystarczy trochę poodświeżać stronę i "wchodzi"), no ale macie także plik na MediaFire,
więc bez problemu pobierzecie 34 odcinek Rycerzy Zodiaku.
Link do 35 odcinka w pierwszym poście.