Nie jesteś zalogowany.
a znacie sposob " na pande"
przychodzicie do profesora na egzamin i mowicie :
pan da mi trojke
p.s szczerze mowiac to bym wolal miec sesje niz pisac to przekleta prace inz
Ostatnio edytowany przez johny_lennon (2006-02-04 19:16:30)
Hej, nie ma wśród was jakiegoś magistra, który byłby chętny zdać za mnie jutro egzamin z finansów?[szpan]
Ja pójdę za ciebie na ten egzamin, jak ty pójdziesz na mój z zarządzania strategicznego
A znacie ponizsze ?
Do sali z egzaminatorem wchodzi zawiany student i pyta egzaminatora:
Panie psorze, kolega wczoraj wypil i boi sie, ze pan go nie bedzie pytal, czy moglby pan profesor go jednak pytac?
proferor sie buntuje, po pewnym czasie jednak peka i mowi - no dobra, zapytam go.
na co proszacy wola: Chlopaki, wnoscie Leszka!8-D
i drugi, podobno autentyk z weterynarii:
Przed komisja w sklad ktorej wchodzilo dwoch psorow stalo pudelko ze scianka.
w pudelku byly rozne takie narzady (zwierzece), student podchodzil, wyciagal przedmiot z pudelka i mial powiedziec co to:
egzamin wygladal podobno tak:
wchodzi pierwszy student, wyciaga cos, mowi ze serce psa - komisja zaliczyla
wchodzi drugi student, wyciaga cos, mowi ze serce kota - komisja zaliczyla
wchodzi trzeci student, wyciaga cos, mowi ze kielbasa - komisja zdziwiona, kaze z tym podejsc. Patrza, rzeczywiscie kielbasa. No to studentowi zaliczaja, a student jak wychodzil uslyszal: K...[klnie] to czym mysmy wczoraj wodke zakaszali ?
A to autentyczna historia z SGGW:
Profesor od "chmurologii" (nie znam nazwy - kumpel mi opowiadal) pyta studenta na egzaminie wskazujac za okno - "czy z tej chmury bedzie deszcz?".
Swiecilo snoneczko, ale student odpowiedzial, ze w/g niego deszcz bedzie. Na co psor wstawil mu lufe. Ledwo wyszedl za drzwi desz jednak zaczal padac, wiec student sie zawrocil i mowi, ze ocene psor wystawil niesprawiedliwie, bo: "z tej chmury deszcz pada".[hehe]
Profesor wyjrzal za okno i odrzekl "no widzi pan? A nie powinien" i oceny nie poprawil[shithappens]
Sesja, sesja i po sesji
Jedna poprawka
Imperare sibi maximum est imperium
Sesja, sesja i... zero poprawek
Ja pójdę za ciebie na ten egzamin, jak ty pójdziesz na mój z zarządzania strategicznego
Widze że kolega z tej samej branży...
A co do finansów, to jutro mam poprawkę z tego egzaminu, o którym była mowa wyżej. Pojadę nia niego sam, ale jak dojdzie do komisa, to pomyślimy o tej zamianie... Chociaż zarządzanie strategiczne będę miał dopiero w przyszłym semestrze (obym się na nim znalazł)
Trzymać za mnie kciuki jutro o 9.00!!!
Sesja za mną...prawie. Eh, nieszczęsne Zarządzanie Strategiczne... no i od nowa do roboty. Nienawidzę sesji!!
Mi sie po raz chyba drugi w historii udalo zaliczyc sesje w pierwszym terminie bez poprawek Teraz znowu mozna 100% czasu przez kilka miechow poswiecic na wymiane anime
Sesja, sesja i po sesji
Jedna poprawka
witam w klubie:P
Ja mam już po wszystkim , zastanawiam się tylo, czy poprawiać jeden egzamin,[kombinuje] 3+ to troche cienko.
Sesja, sesja i po sesji, jeszcze tylko inżynierka do napisania[shithappens].
Prawidłowy tok studiów: Wakacje (6.5 miesiąca) -> sesja zimowa -> 3,5 miesiąca wolnego -> sesja letnia -> wakacje
Ostatnio edytowany przez opcy (2006-02-16 19:03:40)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
wiekszosc z was juz pozaliczala a ja mam poprawke z "wstepu do nauki o panstwie i prawie" malo tego poprawke mam jutro[cholera] wam to dobrze[respekt
Nie będę gorszy.
Matematyka - otrzymałem ocenę dobrą, co było dla mnie niemałym zaskoczeniem, bo myślałem, że całe zadanie spartoliłem z graniastosłupów, bo konta nie byłem pewien, czy jest, czy go nie ma. Dzięki temu zadaniu uniknąłem poprawki (były tylko trzy zadania, co w ogóle uważam za trochę mało).
Może to nie sesja, ale z matmą mam problemy, jednak przy fizyce to i tak betka. (dla mnie). Nie cierpię nauk ścisłych.:-D
Może to i nie sesja, ale skoro wszyscy się pochwalili to ja też.:-D
A tak na serio, gratuluję Wam wszystkim i tym co zaliczyli wszystko i tym, co im mało zostało. Powodzenia na poprawkach.:)
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-02-16 21:12:19)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
nie dziekuje to podobno pecha przynosi:D
S.E.S.J.A. - System Eliminacji Studentów Jest Aktywny - part2
Tą sesje teraz to ja blado widze:(. Ten tydziań mam totalnie przesrany: 6 kolosów, 2 poprawki[shithappens]. Coś mi się wydaje, że kupie sobie w tym roku cegiełke wspomagającą budowę nowego budynku uczelni[cholera].
sesja sesją ale trzeba sie powoli zabierać do pisania pracy mgr... :/:/ a ze strasznie mi sie nie chce to odkladam to z dnia na dzien ehhhh.
a poza tym zostal mi jeszcze malutki waruneczek do zaliczenia :P (z ktorym sie borykam od 2 roku hue hue hue)
Ja tak odkładałem swoja inżynierkę że teraz musze bulić za powtarzanie semestru, bo nie oddałem jej w terminie...ehhh
A co do obecnej sesji:
Co to jest Prakseologia?
moja odpowiedź:
Nauka o Praksach
aż się nie moge piatku doczekać, by psorka to sprawdziła , ciekawe co powie...
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
to ja jedynie moge odpowiedziec wymyslonym przez siebie dowcipem informatycznym ktory na stale zagoscil na stale w moich powiedzonkach ... (ogolnie dla postronnego odbiorcy to moze byc conajmniej denny ... ale coz )
nie ma cin cin bez cout