Nie jesteś zalogowany.
Poszukuję animę z postacią, której humor jest w stylu Yuuichiego z Kanona(2006) albo Tomoyi Okazakiego z Clannada
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
Jak coś takiego znajdziesz, to wyślij mi pm z tytułem.
Ja też bym prosił ;P
Angel Beats!, Suzumiya Haruhi no Yuuutsu
może mi ktoś napisać czy Code Geass to tylko 25 odcinków czy jest jeszcze jakaś druga seria tego??
anidb.net
Sam sprawdź.
Troll mode on
Mawaru Penguindrum - też są w nim pingwiny!*
Troll mode off
Rekomendacje na MALu
Evangelion
Serial Experiments Lain
Na tych listach powinieneś znaleźć coś, co ci będzie pasowało, a czego jeszcze nie widziałeś.
*Inspirowałem się niektórymi rekomendacjami na MALu... czasem jak coś palną...
Nie oglądałem Serial Experiments Lain, więc nie wiem czy podobne do tego... ale Ergo Proxy to kawał świetnego animca i mogę z czystym sumieniem ci go polecić.
Zdecydowanie Texhnolyze, Boogiepop Phantom i, choć może wydać się dziwne, Mugen no Rivious.
@GamerP, Onegai Twins, Shuffle (bez memories, bo to recap), Ichigo 100%, Toradora. Takie 4 ode mnie.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2011-10-23 20:14:35)
Poszukuję anime podobnego do Itazura na kiss, Clannad, Senjou no Valkyria. Chodzi o tytuły, gdzie główni bohaterowie dorobili się dziecka. Karin nie liczę, bo owa sytuacja miała miejsce tylko w mandze. Najlepiej, jakby kreska była w stylu "dużych oczu" u postaci.
Edit/
I poza Dragon Ball'em
Ostatnio edytowany przez Fari (2011-10-24 22:24:37)
dragon ball ?
Również oglądałem
Ostatnio edytowany przez Fari (2011-10-24 22:25:46)
Może Usagi Drop?
Beelzebub xD
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
A może coś troszkę starszego i troszkę z przymrużeniem oka a propos dorobienia się tego dziecka: Aishiteruze Baby
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Może Usagi Drop?
Zostały mi 2 ostatnie odcinki. To nawet nie adopcja a bardziej opieka nad cudzym dzieckiem niż swoim
Beelzebub xD
Nie oglądałem, ale słyszałem, że niezłe - na pewno sprawdzę
A może coś troszkę starszego i troszkę z przymrużeniem oka a propos dorobienia się tego dziecka: Aishiteruze Baby
Właśnie chodzi mi o starsze tytuły, z nowościami jestem prawie na bieżąco. Już po grafice w google czuję, że na 99% mi się spodoba. Dzięki!
Czas przekopać sieć w poszukiwaniu Rawów, na nyaa niestety brak :/
Ostatnio edytowany przez Fari (2011-10-25 01:20:55)