Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
@DiamondBack, o czym jest temat? O odtwarzaniu, nie o kodowaniu. Dlatego polecamy CCCP, a gdybyś czytał inne posty, to byś zauważył, że do kodowania polecamy K-Lite :|
Pr0tip: Nigdy nie miałem Klite, ani nic nie doinstalowywałem, co wchodzi w skład klite, do skodowania czegokolwiek. Tai zapewne też.
A temat:
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Zapytam inaczej. Czy poczuję jakąkolwiek różnicę gdybym miał teraz odinstalować cały K-lite Codec Pack i zainstalował CCCP? A oświadczam, że potrzebne mi to tylko do odtwarzania anime i filmów zwykłych w jakości HD, bo tylko takie oglądam.
Jeżeli masz mocny sprzęt, to nie zauważysz różnicy. Ja na swoim starym kompie zauważyłem różnicę przy bardziej wymagających anime.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2011-10-12 19:38:15)
Klite:
Sam koncept dzielenia paczki na jakieśtam wersje, każda "bardziej wypasiona" od poprzedniej jest głupi i już w zamyśle pozbawiony prostoty. Mało tego, dodanie KODEKÓW do paczki stricte DEKODUJĄCEJ to krok bynajmniej nieprzemyślany. Klite to nieprzemyślany zlepek, bo połowę 99,9% badziewia obsługuje ffdshow, ale NIEEEEEE, trzeba wrzucić oddzielnie do jednej paczki, żeby było bardziej pr0.
CCCP:
No ziom jeśli chcesz detailed changelog tego co tam się wyprawia to odysłam na #CCCP@irc.rizon.net bo tutaj raczej nikt ci nie opowie o własnych patch'ach w kodzie ffdshowa albo o dopracowywaniu konwersji kolorów.
@DiamondBack, o czym jest temat? O odtwarzaniu, nie o kodowaniu. Dlatego polecamy CCCP, a gdybyś czytał inne posty, to byś zauważył, że do kodowania polecamy K-Lite :|
Lol@ludzie, którzy myślą że kodeki, które wgrywają, mają jakikolwiek wpływ na proces kodowania.
(blablabla ffdshow ale tam tylko loseless hyuff się do czegokolwiek nadaje)
Ostatnio edytowany przez Tai_ (2011-10-12 23:57:51)
Ok, no to zostanę przy K-lite.
Strony Poprzednia 1 2 3