#21 2011-08-29 05:50:05

bodzio
Użytkownik

Odp: 12 Kingdoms [Juuni Kokki]

camel napisał:
bodzio napisał:

Mówię to ja, który stanąłem na wydawaniu hardków do tego anime na 19 epku,

wydanie iluś tam odcinków jakich tam anime (za co ci z tego miejsca dziękuję, bo doceniam twój wkład, dzięki któremu mogłem zobaczyć wiele ciekawych serii) nie stawia cię jednak na pozycji wyroczni i dobrze by było byś o tym pamiętał

klnie Cytuj całe zdanie, bo jak będziesz wyrywać je z kontekstu, to dopasujesz je do każdego poronionego pomysłu.  ej
Kto tu ma niby robić za wyrocznię? Na mózg ci padło?

wladza1.png

#22 2011-10-18 22:57:01

Maniack
Użytkownik

Postanowiłem nie kontynuować oglądania tego animca dalej. Już dość czasu w życiu "zmarnowałem" na kiepskie anime (choć w sumie można napisać, że dzięki temu, już po obejrzeniu paru odcinków mogę stwierdzić, które anime jest dla mnie, a które nie). Niemniej, czuję, że jakbym oglądał dalej bym miał niewyraźną minę, wprost z reklamy rutinoscorbin i zastanawiał się "dlaczego ja to oglądam, skoro jest tak nudne i zupełnie do mnie nie trafia". Nie będę też polemizował z osobami, którym się ta pozycja podobała, widać, że taki był właśnie target. Tym samym, dziękuję, wszystkim za opinie.

#23 2011-10-18 23:39:58

Kensei
Użytkownik

Im dalej tym lepiej. Do około 20 odcinka wieje nudą i jest kilka wątków, których nie lubię w anime.
Gdybym w czasie oglądania 12 kingdoms miał internet, w życiu bym tej serii nie dokończył. Oglądałem bo nie miałem nic innego i okazało się, że to jedno z moich ulubionych anime. Seria ma dwa poważne minusy. Pierwszy to beznadziejny i nudny początek, a drugi to duża ilość ciekawych, niedokończonych wątków.

#24 2011-10-18 23:56:04

Kenshiro
Użytkownik

Prawdę mówiąc ten pierwszy wątek był jednym z najlepszych czyli jak wrogiem była Sugimoto Yuka. Jednak ogólnie pisząc żadnego odcinka z tych 45 nie nazwał bym nudnym i jeśli oglądasz je pod rząd to one się składają na całość czyli zawsze chcesz wiedzieć co będzie w następnym. A sama fabuła i postacie to najwyższy poziom. 9.5/10 je oceniam. Było by 10/10, ale nie wszystko zostało wyjaśnione.

Wizualnie to również bardzo wysoki poziom.

Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2011-10-18 23:58:03)

Stopka forum

© Animesub.info 2024